Önök szerint/szerintetek normális az ilyen szomszéd?
Fel kell tennem a kérdést, hogy hány éves vagy :D
Én megúsztam egy bírói figyelmeztetéssel, a kolléga kapott egy hatvanezres csekket, és elkobozták a fegyvert.
A zsarukról meg anyit, hogy ugye átérzed, mekkora butaságot írtál? Nem feltételezik, hogy éels fegyver szólt? Úgy veszem, hogy csak vicceltél ezzel :D
Látom, hogy régi kérdés, de egy érdekességet hozzátennék.
Részeg ember különösen érzékeny tud lenni, akár dührohamot is kaphat valami erősebb zajtól.
Nem csak lövés, olyan hétköznapi dolog, hogy pörög az autó motorja, mert hidegben ugyebár melegednie kell. Nem is én pörgetem, hanem magát szabályozza.
Képzeljük el, hogy eszét vesztett dühödt járókelő ront, egy járdás kijáratnál forgalmi okból várakozó autóra, hogy "mit túráztatod a motort rohadék!" vagy ilyesmi.
Az ember meg csak néz, ez normális?
De részeg, az látszott rajta. Próbáltam is magyarázni az idiótának, hogy gondolkodjon már, mire lenyugodott.
Nem értem néha, miért pont nekem kell kifogni az ország leghülyébbjeit, speciális eseteit, ami szinte csak velem történhet meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!