Vasárnap bontottunk ablakot, akkor volt idő rá, de a felettünk lévő szomszéd elkezdett ordibálni, hogy mit képzelünk, meg jött a káromkodás. Úgy ordibált mint aki meg van veszve. Normális az ilyen?
Ilyenkor illik előre kiírni a lépcsőházba, hogy ekkor és ekkor munkálatok lesznek, ami zajjal jár, elnézésüket kérjük, stb.
Ha valaki ennek ellenére kiabál, akkor az már őt minősíti.
Nyilván vannak olyan dolgot, amiket nem lehet halkan megcsinálni.
De lehet, hogy pihenni akart, vagy vendégek voltak náluk. Ha tudott volna róla, hogy mire számítson, akkor elmehetett volna addig otthonról, ha ennyire zavarja.
Na ezt mondom én is. Mi köze van hozzá?
Az csak egy dolog, hogy a társasházban meg van tiltva a munka vasárnap. De nehogy már én ne csinálhassam meg a dolgaimat reggel 8-tól.
Minden normális ember vasárnap sem 10-ig alszik, hanem végzi a dolgát.
Nem is értem, hogy mi ez a vasárnapi para mindenkinél. Pff..
Pedig sok házirendben benne van, hogy hétvégén nem szabad zajongani. A legtöbb normális ember nem hétvégén újít fel, mert tudja, hogy a legtöbb ember pihen.
10-ig miért ne lehetne aludni, amikor az ember egész héten kidolgozza a belét?
De! :)
Sok embernek a vasárnap ez egyetlen napja, amikor pihenhet kicsit. Ne te döntsd el, hogy ki meddig alhat.
Nem illik hétvégére tervezni ilyen munkákat. Nyilván ha így lehetett csak megoldani, akkor ez van, de illett volna előre kiírni, és nem még neked felháborodni, hogy hogy mer valaki 8 óra után aludni.
Felőlem aludhat akár egész nap. Én sem piszkálom.
Viszont vannak nekem is teendőim. Na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!