Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti ezt megemlítenétek a...

Ti ezt megemlítenétek a lakótársaitoknak?

Figyelt kérdés

Nem nagy ügy, mégis kicsit bosszant. Szóval van a plafonon a lámpa, amibe 4 égő megy. A tavalyi év folyamán, míg én nem voltam ott, ők folyamatosan kivettek égőt, esetleg betettek másat. Ott tartottam, hogy 2 égőm volt, de csak az egyik működött.

Most év elején apa tett be 3 új égőt nekem, viszont valahol megint kiéghetett, mert 1 megint eltűnt. És van egy olyan érzésem, hogy lassan a többit is elfogják így hurcolni.

2016. szept. 26. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Most miért olyan nehéz ezt szóvátenni?
2016. szept. 26. 10:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, mi ezen a nehéz, én már tavaly megemlítettem volna, amikor először volt vele probláma. Mire vársz?
2016. szept. 26. 10:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Próbálom kerülni a konfliktusokat, és nem észrevenni minden kis vacak dolgot...
2016. szept. 26. 12:07
 4/5 anonim ***** válasza:

"Hé, srácok, ha legközelebb kiég a lámpa, szólnátok kérlek? Eltűnt egy pár égőm, amiről nem tudtam, ha legközelebb cserélitek, szóljatok légyszi". Konfliktust sem szül, a helyzetet is tisztázza. Nem kell minden apróságból konfliktust teremteni, tény, de ez nem olyan szitu, hogy akár eljusson konfliktusig, ha megemlíted..

Tanulj némi asszertivitást, jól jön az életben.

2016. szept. 26. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:

nehogy szólj miatta, inkább nyiss egy lámpagyárat!

Szerencsecsomag...

2016. szept. 30. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!