Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy ruházati web shopban mik...

Egy ruházati web shopban mik azok a dolgok amiket előnyként vagy hátrányként megemlítenétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy kis közvélemény kutatás lenne az említett kérdéssel kapcsolatban. (zöld kéz minden válaszra az ösztönző erő ☺ ) Például ilyeneket várok, hogy azt szeretitek ha több almenüben barangolhattok részletesebben látva mindent vagy inkább kevesebb info az adott ruhadarabokról, de az mind "eléd ömlesztve"? Minden érdekel ami eszetekbe jut.

Köszönöm az időtöket!

2016. jan. 16. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A h&m webshopja nekem ideális, nem hiányoznak funkciók, pedig mondjuk egy ár szerinti sorba rendezést vagy méret szerinti keresést ennyi pénzért már igazán kérhettek volna.

Ami ott nagyon bosszant, hogy a mérettáblázat egy jó nagy hazugság. Ha nem ismerném élőben, hogy miből mekkora kell valószínűleg, akkor az a 34-es hol kicsi lenne, hol nagy, és most nem arra gondolok, hogy nem ugyanakkora nadrág kell vagy felső, hanem egy kategórián belül.

Szal általánosságban, pontos méretmegjelölés és anyagösszetétel, ránézésre meg az tetszik, ha nincs minden feltűnően az arcomba tolva, de azért könnyen megtalálható.

Az alkategóriák annyira nem izgatnak, ha keresek valamit, sokszor akkor sem tudom, mi a pontos megnevezése, meg ez néha véleményes, nem tudom, hogy kell jól csinálni.

2016. jan. 16. 17:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálam a keresési funkciók a fontosak, mert nem nagyon szeretek csak úgy nézelődni, hanem ha szeretnék valamit akkor arra rákeresek. Szóval célirányos vagyok :) Ami nálam szempont: színre, anyagösszetételre, árra (tól-ig árat adhassak meg) stílusra, méretre, ruhahosszra és záródásra (gombos, cipzáros, stb) lehessen keresni.

Külön adja a férfi, női és gyerekruhát hogy ne kelljen minden átnézni amikor a találatokat kiadja.

Nézd meg aliexpress keresőjét: ott több keresési paramétert egyszerre lehet megadni így szűkül a találati lista. Abban hatékonyan lehet kutatni és mindig találok olyat amit megveszek :)

2016. jan. 17. 08:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat tudok belőle hasznosítani.
2016. jan. 17. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!