Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kegyeletsértő a Szomszéd,...

Kegyeletsértő a Szomszéd, temetés után 3 hétre átjön, hallotta a hírt, eladó-e a ház esetleg?

Figyelt kérdés

Az Édesanya hunyt el, a család egyetlen házáról van szó, amit laknak (konkrétan oda vannak hivatalosan bejelentve). A szomszéd nagyjából a 4. szomszéd a soron mellettük. A foglakozása buszsofőr, ez szorosan nem tartozik ide, mert a buszsofőrök legnagyobb része rendes. A két szomszéd futólag ismerte egymást, előtte párszor beszéltek. Csak a buszsofőr jött át pl., hogy gallyazza le a családfő az út menti fákat, mert karistolják az öreg Ikarus ablakait (a gallyazás meg is történt). Külterületről van szó, tanyákról (D-Alföld), az út földes út, de közvetlenül egy kisváros, ill. 20 km-en belül egy nagyváros vonzáskörzetében. Elég felkapott hely lett (sok panzió a közelben), főleg az utóbbi 10 évben, a család, akit tragédia ért több évtizede lakik ott. A buszsofőr valószínűleg később költözött be, reggelente jár ki a busszal és a buszról vélhetően belát az udvarokba is. (Költői kérdés egy buszsofőrnek miért kell 3 km-re a kisvárostól földes útra költöznie?) Először vas fóliabordákat akart megvenni, csak utána tért rá arra, hogy a ház eladó-e. Ezután udvariasan utasították vissza. Egyébként a történetben mindenki fehér ember (bár romáról ilyet, még nem hallottam, náluk a család szeretete, tisztelete szent általában).

Természetesen semmi sem eladó és a család mély gyászban van.

2016. szept. 22. 12:52
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

30.: Köszönöm szépen!

Én elismertem, hogy nem kegyeletsértés, a törvényt is elolvastam, ezt itt válaszban is megírtam, mégis tovább szapul a legtöbb válaszoló.

Szörnyű volt látni az utolsó napokban, öntudatlanul a fájdalomtól reszketve, úgy, hogy nem tudsz segíteni.

Sajnálom azokat a beírogatókat, akik egyetértenek azzal, hogy "hiéna" és "dögkeselyű" módjára illik és érdemes élni, más tulajdonára, annak halála után azonnal szemet vetni, én mondom, mind sajnálatra méltó lelkek.

Ugyanakkor szépen példázza a sok rosszindulatú válasz, hogy számos állampolgár a friss halottak holmijának leséséből, turkálásából él, ezt teljesen normálisnak gondolják, pedig nem az.

A községünk lélekharangját is ellopták a közelmúltban a temetőből. Mára már pótolták. Utolsó válaszoló, ha a környéken élsz, gondolom ezt is tudod.

2016. szept. 27. 18:31
 32/40 anonim ***** válasza:
80%

Te tényleg irtózatosan hülye vagy!

Papoltál kegyeletsértésrtésről. Szó sincs ilyenről.Más tulajdonának a semmibevétrléről. Szó sincs ilyenről.

Meg meghalt és mit kappok? Nem a tenyerét ment tartani, jelezte a vásárlási suándékát, ha esetleg ti már nem vennétrk hasznát PÉNZÉRT!!!Ennek notmális ember örül!!!

Regéltél apartmanokról, a kedves és nem kedves buszdofőröktől, földútról, gallyazásról, három kilométerről, Ikarusz nuszról... aminek köze sincs a témához.

Ilyen eset után annyira gyakori az ingóságok, ingatlanok eladása, hogy az a jellemző.

Ne mást hurrogj le, mert a ti esetekben nem így van. Sokszor ilyenkor fölöslegessé , lommá válnak dolgok, gyakran a megmaradt ingatlan is csak teher. Azonkívül 99% ban az is nagy segítség, hogy az ilyenek enyhítik a temetés költségeit ( gondolom te is pénzért vásárolsz), vagy ha van, örökölt adósságot.( Bizony, gyermekem, majd ha betöltöd a 10 et, megtudod, ilyen is van!

Nincs meghírdetve? Honnnan tudhatná?Én sem venném meg az összes hírdetőújságot, nem nöngésznék át milliónyi weboldalt, ha átmehetek a harmadik szomszédba az illetékesekhez és megkérdezhetem. Te igen???

Te gyászolsz? Jó, hogy az elhúnyt ezt nem tudja, hogy milyen vergődést rendezel!!!

2016. szept. 27. 20:00
 33/40 anonim ***** válasza:
81%
Most azon gondolkozom, vajon a kérdező az anyja halála miatt fordult-e ki így önmagából ("dögkeselyű", "hiéna"), vagy már eleve elmeháborodott volt.
2016. szept. 27. 20:21
 34/40 anonim ***** válasza:
81%

Fingja csincs, hogy hogy üűködnek a dolgok, puszta rosszindulatból egy rakás dolgot ír, amiről csak sejti, hogy rosszat jelent, de hogy üit, fingj a sincs...

Hullarabló?

Talán az elhunyt holttestét is lenyúlta?

2016. okt. 1. 14:51
 35/40 A kérdező kommentje:

32., 33., 34.: Nincs igazatok, de ezt ti is tudjátok!

A szomszéd fordult ki magából, aki így odament, kedves 32., 33., 34. válaszolók, nincs bennetek ember, erkölcsileg nem vagytok megfelelőek semmire. Ti is kiborulnátok, ha veletek történne. 61 és 70%-os válaszolókkal, csak óvatosan!

2016. okt. 16. 21:48
 36/40 anonim ***** válasza:
80%

35#

Az te vagy, akinek nincs igaza. Majdnem egy hónap eltelt már a kérdés kiírása óta, de te még mindig itt pattogsz. Neked komoly bajok vannak a fejedben.

2016. okt. 16. 23:25
 37/40 anonim ***** válasza:
80%

34 vagyok.

Hogy te pattogsz itt fölöslegesen,hiába oktalul, azt neked kéne tudnod. Ha az agyad önerőből erre képtelen, akkor abból, hogy a TE elmondásod alapján is a leginkább külömböző korú, nemú, szociális helyzetben lávő ember egyhangúlag azt mondta, hogy szedj inkább babot!

Gondolkozz!!! Nem olyan nehéz az.

2016. okt. 16. 23:42
 38/40 Endre_ válasza:
20%

Szia!

Szerintem a szomszéd nem követett el kegyeletsértést.

Viszont szerintem a szomszéd oltári nagy bunkó. Ha ezért megsértődsz rá, megértem. Ha később megbocsátasz, azt is.

És szerintem hasonlóan nagy bunkó minden válaszíró, aki téged támadott, sértegetett a kérdésedért.

2016. nov. 26. 15:17
 39/40 A kérdező kommentje:

38.: Kedves Endre!

Igazad van. Már korábban beismertem (rögtön a 4. hozzászólásomban), hogy nem kegyeletsértés, elolvastam a jogszabályt. Azt nem értem, miért vette magára ezt ennyi ember. Számomra érthetetlen, miből élnek, hol sérthettem az érdekeiket, hogy ekkora "dühlavina" zúdult ki belőlük.

Áldott, Békés Karácsonyt Kívánok Neked!

2016. dec. 14. 16:12
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább azért borult ki majd' minden felhasználó, mert egy értetlen, gyépés hülyegyerek is gyorsabban felfogja, amit mondanak/írnak neki, mint te.
2016. dec. 14. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!