Én vagyok hiperérzékeny?
Koleszban lakom.ezelőtt egy albérletben laktam ahol volt egy srác akitől 3 hónapon át meló mellett nem tudtam aludni,ezért agyon megörültem az új lakhelynek.
Beköltöztem egy szobába,ahol rajtam kívül egy srác lakott.
Még csak 3 nap telt el,de már nem bírok a szobában megmaradni.
Nem fog nagy dolognak hangzani,de végtelenül irritál.
Köhög,vagy inkább köszörüli a torkát.
Ha ez mondjuk óránként egyszer lenne akkor egyáltalán nem érdekelne.
De stopperrel lemértem,és átlagosan 1 percenként krákog,vagy mittudomén.
Körülbelül erre kell gondolni:
https://www.youtube.com/watch?v=J4z3oARKId4
A monoton,ismétlődő hangok alapból irritálnak,iskolában se bírtam ki ha valaki 5-10 percig folyamatosan kattogtatja a tollát,vagy dobol a ceruzával.
De ez borzalmas.
Haza jövök iskolából,vagy munkából fáradtan,feszülten,stresszesen,és nem tudok a saját nyomorult 2 négyzetméternyi helyemen nyugodtan ledőlni pihenni,olvasni,tanulni,vagy aludni.
Bérleti díjat fizetek a helyért,nem is keveset.
Nagyon unalmas már hogy csak fülhallgatóban zenét üvöltetve tudom kizárni a világot.Nem tudok sehol se nyugton lenni.
Én vagyok túlérzékeny?
Te vagy "hiperérzékeny". Apám is ilyen, nem bírja a monoton ismétlődő zajokat, de még a mozgásokat is. Tehát ha valaki lóbálja a szeme sarkában a karját, az is zavarja.
Ez nem normális viselkedés. Ha egy kicsit rosszabb napod van a kelleténél, akkor mit reagálnál? Megfojtanád, mert krákog?
A krákogás azért engem is szokott idegesíteni, de vannak akiknél ez idegi alapú, berögződés és képzeld, lehet tolerálni ezeket a dolgokat. Még csak az egész külvilágot sem kell kizárni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!