Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én vagyok hiperérzékeny vagy...

Én vagyok hiperérzékeny vagy másoknak van a béka s. gge alatt az érzelmi intelligenciája?

Figyelt kérdés

A cégünknél van egy macska. Párszor az ajtó elé hányt, ezért meg akarják öletni szegényt.

Annyira elborzasztott a munatársaim kegyetlensége, hogy már azon gondolkodom, felmondok. Természetesen jól össze is vesztem velük, és mondtam, hogy akkor majd eltakarítom én a hányást az ajtó elől, nekem ez nem tesz semmit.

Mélyen megrázott, hogy létezhetnek ennyire érzéketlen emberek.

Nekem van szívem mások szenvedéséhez, átérzem nem csak az állatok, de az emberek kínjait is. Gyakran el is sírom magam. Ami rám nagy hatással tud lenni, az gyakran másnak fel sem tűnik.

2013. okt. 18. 13:49
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Milyen cég ez ahol macska van???
2013. okt. 18. 13:56
 2/10 A kérdező kommentje:
A kérdés szempontjából ez teljesen mindegy, nem?
2013. okt. 18. 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú,hogy így gondolkodnak..micsodaalpári férgek,inkább egy állatmenhelyet felhívni,vagy tudod mit? mutass te példát "nekik".ha vand időd rá,akkor vidd el menhelyre.Esetleg,te nem szeretnél egy háziállatot?
2013. okt. 18. 14:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az emberekből kiveszett minden jóérzés,empátia,ezt megszokhattad már.Örülj,hogy neked még van szíved!Egyébként én is hasonló típus vagyok,mint te,ami manapság ,,gáz".
2013. okt. 18. 14:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért volna gáz? Nem értem,vagy csak meghunyászkodnál az elnyomó szaremberek előtt,semmiképp nem érezném kínosnak azt,hogy még tudok érezni...
2013. okt. 18. 14:06
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem is rossz ötlet! :)

4-es, szerintem mindig is kisebbségben lehettünk.

2013. okt. 18. 14:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak ok erzeketlenek...
2013. okt. 18. 14:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én fognám a cicát, elvinném egy menhelyre, vagy ha tehetném, hazavinném, akár ideiglenesen és megpróbálnék gazdit keríteni neki.
2013. okt. 18. 15:39
 9/10 anonim ***** válasza:

sokakból hiányzik az empátia manapság... néha még el is csodálkozom az ilyen embereken, olyanok, mint a falak.

segits a cicán, fogadd örökbe.

2013. okt. 19. 13:16
 10/10 anonim válasza:
a qrva nyjukat! mi az hogy ennyit jelent egy élet mégha nem is emberé
2014. szept. 11. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!