Mit tegyek a 3 gyerekes szomszédommal?
Figyelt kérdés
Panel lakásban élünk közvetlen szomszédjuk vagyok a másik szomszédom egy vénasszony aki imádja a gyerekeket és nem ő a közvetlen szomszédja a 3 gyerekes anyának aki együtt él a férjével és a sogorával is. A gyerekek a folyoson mindig hangoskodnak és a lépcsőn ugrálnak reggel 7kor és mikor vissza jönnek bárhonnan így élik az életüket elég régóta mióta itt élek és nagyon zavar mindent behallok a folyosoról és több műszakba járok dolgozni sokszor hulla ként megyek be dolgozni a kevés alvastól amikor ÉJSZAKÁRA JÁROK BE EGY GYÁRBA!2016. júl. 28. 08:42
11/18 anonim válasza:
KK intézkedjen. A folyosó nem játszótér, elő kell venni a házirendet. Ha majd beparancsolják a gyerekeket és az anya idegein táncolnak, megneveli őket.
12/18 anonim válasza:
Igen, akkor KK. Ha a KK sem hat, akkor jegyző.
13/18 anonim válasza:
ha az ember igazán álmos akkor egy ütvefúró mellett is tudna aludni...
14/18 anonim válasza:
Azért ne haragudj de nem várhatod el hogy fényes nappal a gyerekek síri csöndben legyenek,mert te alszol...komolyan megértem hogy zavaró de neked kell ezt megoldani és nem nekik. Nyilván a lépcsőház nem a játszótér azt tényleg nem kéne csinálni...
15/18 anonim válasza:
Szerintem senki nem várja el, hogy síri csendben legyen egy gyerek, csak, hogy mondjuk kulturáltan viselkedjen a folyosón. Szólj a Kknak.
16/18 anonim válasza:
Nem tudsz vele csinálni semmit, ha így áll hozzá. Azért kapja az államtól a pénzét, amit a dolgozó emberektől vonnak le(!) hogy a 3 kis édibédit rendszeresen lemozgassa, tanítsa, kifárassza kint, a szabadban, vigye őket sétálni, sportolni, játszótérre... nem azért, hogy otthon fetrengjen a deluxe brazil sorozatok előtt, míg a purdék szétverik a házat, mert unatkoznak, tombolhatnékjuk van, meg neveletlenek is. Én a helyedben meg-megviccelném őket, hajnalban felcsengetnék, porszívóznék, zenét hallgatnék... minden zajos, de természetes tevékenységemet kora hajnalra időzíteném, hadd tudják meg milyen jó más zajongása miatt kimerültnek lenni.
17/18 anonim válasza:
Ügyesen hangszigetelj az ágyad körül. Nem kell az egész szobát.Ha ezt nem teszed meg, te inkább a problémát élteted.
18/18 anonim válasza:
Panelban a prolik élnek,és nekik ez az állandó szórakozásuk,gyerekcsinálás és a paláver meg a bebaxás,mindez úgy hogy hallja az egész ház. Költözz ha nyugalmat akarsz, mert különben egy olyan végtelen háborúba keveredsz amiben nem nyerhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!