Mit tudok tenni a ordibáló alkoholista szomszédommal?
szerintem mindig hívd ki a zsarukat, vagy jelentsd fel csendháborításért.
hátha lesz valami, de sajna jobb ötletem nincsen.
Szerintem semmit sem tehetsz. max elköltözöl :(
Nálunk is volt a lépcsőházban egy hasonló szomszéd, csak pluszban még zakkant is volt. pl egy szál semmiben flangált a folyosókon és hasonlók. kb milliószor hívtunk mindenféle illetékest, volt hogy 2-3 hétre elvitték, aztán újra itt volt. egy idő után egerek és patkányok költöztek be hozzá, ömlött az elviselhetetlen bűz, a gyerekeket ki se engedtük kísérő nélkül, mert mindennapos volt, hogy nekiállt sz*rosan-tetvesen és persze pucéran rajcsúrozni a lépcsőházban az öreg. Végül a fertőzésveszély(!!!!) miatt lezárták a lakását, őt meg becsukták valami intézetbe. Olyan állapotban volt a lakása, hogy az önkormányzat nem talált vállalkozót, aki kipucolta volna!
Éveken át szenvedtünk az öregtől, és hiába jeleztük mindenfelé, írtunk akinek csak bírtunk stb.
Ez a mai magyar valóság!
Bibibiii az enyém már meghalt.
(Bocsánat, ha morbid vagyok, de annál az ipsénél nagyobb r.o.h.a.d.é.k.ot még nem láttam)
Hívd ki a zsarukat minden nap! Az ideg kicsinálja.
A legostobább válasz erre a költözés. Nem azt kérdezte a kérdező, hogy milyen messzire fusson egy probléma elől, hanem mi a megoldás?
A megoldás: minden egyes alkalommal ráhívni a zsarukat! A zsaruk ujnák meg hamarabb, szanaszét fogják bírságolni.
És a 45 ezres nyugdíjából meg majd befizeti a bírságokat? Ugyan! Kiröhögi a rendőrt. Le se tudják tiltani neki.
Azért szégyen hogy idehaza "alkoholizmus" indokkal leszázalékolnak valakit had igyon az adófizetők pénzén, a gerincsérvest aki mozdulni nem bír azt meg munkaképesnek nyilvánítják . Gratulálok a kormánynak! Ezt csak úgy mellékesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!