Mit tegyek a 3 gyerekes szomszédommal?
Kényszer-megoldás:
veszel egy füldugót, aztán egy olyan órát, ami a hallássérülteknek van (rezgéssel ébreszt)...
Amit javasoltam a füldugó és a rezgő ébresztőóra (ha nem sikerül megoldani a problémát) segíthet.
Ha el tudod viselni a füldugót.
Ennyi erővel ők mondhatnák, hogy keress másik állást. Az egy dolog, hogy viselkedjenek rendesen, szólj is a szomszédnak, hogy neked pihenned kell, ezért a lehetőségekhez mérten fogják vissza magukat, s ne a folyosót használják játszótérnek, de nem várhatod el, hogy mindig amikor Te alszol, mindenki más kussoljon a közeledben.
És igen, egy füldugó lényegesen egyszerű megoldás.
Beszéltem vele a múlthéten be csengettem és azzal jött ha majd nekem is lesznek gyerekeim akkor meg tudom milyen az és rám csapta az ajtót!
Pedig úgy keztem nem vagyok gyerek ellenes de egyedül tartom fent magamat és 3 müszakba járok így elkerülhetetlen hogy nappal aludnom kell és elbeszélgetne a gyerekeivel hogy a folyoson legyenek tekintettel másokra is ne csapkodják a lift ajtókat ne üvöltözzenek és rohangaáljanak le fel a lépcsőkőn mert panel és minden be hallatszik. És erre jött azzal hangosan hogyha majd nekem is lesznek gyerekeim meg tudom és rám csapta az ajtott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!