Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Sajnos egy rossz dologba...

Sajnos egy rossz dologba keveredtem, és megsérült elég súlyosan valaki. De ő kezdte, meg igazából a mi udvarunkon történt a dolog. Feljelenthetnek ilyen esetben?

Figyelt kérdés
A szomszéd kutyája folyton átjön hozzánk, akármit is csinálunk, mindig ás, kapar, és hiába minden kerítés, nem zárja el, nem köti meg, semmi nem érdekli. Itt volt nálunk a kutya, és szóltam neki, jöjjön át, vigye haza, Átjött, kicsit felcseszte az agyam, aztán a kutya meg ott ugrált, én meg mérgemben egy bottal meg akartam dobni, a csávó meg odaugrott, és őt találtam el, valószínű betört a feje.

2016. jún. 19. 13:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
50%

" Nem kívánom, hogy ez a háború elmérgesedjen, de ha mérgezett kolbászt találunk a kutyafuttatóban, ne csodálkozzunk, ha egyszer mérgezett cukorka fog megjelenni a játszótéren. Szóval ne mérgesítsük egymást!"

Tenyleg ilyen beteg gondolkozasu emberek elnek korulottunk???

2016. jún. 20. 04:25
 22/28 anonim ***** válasza:
39%

Igen, ilyen hülyék is vannak.

Amúgy Inessential, nem elegáns dolog töröltetni a választ, amire nem tudsz érdemben reflektálni.:D

2016. jún. 20. 10:30
 23/28 anonim ***** válasza:
38%

Igazad volt!

És had döntse már el ő mit/kit akar a portáján !!!!!!!

2016. jún. 21. 12:40
 24/28 anonim ***** válasza:
Am szétröhögtem az agyam.
2016. jún. 21. 19:17
 25/28 anonim ***** válasza:
Én is. Hihetetlen hogy egy kutya miatt az emberek egymást akarják kinyírni. :D
2016. jún. 23. 08:37
 26/28 Inessential ***** válasza:

#22, teljes mértékben a moderátorok döntése, ha egy választ törölnek.

Ha én jelentenék itt egy választ, attól még nem biztos, hogy azt egy bejelentés alapján törlik is, szóval ha én jelentettem is, azzal valószínűleg nem voltam egyedül.

2016. jún. 23. 11:51
 27/28 anonim válasza:
De am az sem megoldás, hogy leszarják mi van a kutyájukkal.
2016. júl. 1. 04:08
 28/28 anonim ***** válasza:
Én a tizenötös hozzászólón mosolyogtam jót, nem hittem volna hogy vannak még ilyen optimista emberek :)) amúgy az ötlet szép, de sajnos kicsi az esély, hogy a botdobáló kérdezőnek van türelme/ideje/kedve ahhoz, hogy a kutyussal foglalkozzon.
2018. márc. 6. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!