Sajnos egy rossz dologba keveredtem, és megsérült elég súlyosan valaki. De ő kezdte, meg igazából a mi udvarunkon történt a dolog. Feljelenthetnek ilyen esetben?
Figyelt kérdés
A szomszéd kutyája folyton átjön hozzánk, akármit is csinálunk, mindig ás, kapar, és hiába minden kerítés, nem zárja el, nem köti meg, semmi nem érdekli. Itt volt nálunk a kutya, és szóltam neki, jöjjön át, vigye haza, Átjött, kicsit felcseszte az agyam, aztán a kutya meg ott ugrált, én meg mérgemben egy bottal meg akartam dobni, a csávó meg odaugrott, és őt találtam el, valószínű betört a feje.2016. jún. 19. 13:56
2/28 anonim válasza:
Jó ez kamu duma hogy véletlenül fejbe dobtad. De amúgy meg önvédelem, a te telkedre fenyegetve jött át a manus a kutyájával. Én már az elején leütöttem volna a kutyát.
3/28 Inessential válasza:
Sehol nem írta, hogy a kutyával fenyegette meg.
Nem kell kombinálni.
Ebben így sehol nincs önvédelem.
4/28 Inessential válasza:
A kérdező hívta át a szomszédot.
5/28 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy a kutya és a szomszéd feje hogy került közel egy vonalba. Vagy te dobsz nagyon bénán, vagy kamu. Arról sem hallottam még, hogy egy bottal betörték volna a fejét valakinek. Esetleg valami fa rönkkel.
Kicsit sántít ez a történet.
6/28 Blade Bone válasza:
Mért a kutyát akartad bántani te geeeciiiii?
7/28 Inessential válasza:
Azért még nem kell agyonütni egy kutyát, mert bemegy a telkére.
8/28 Molyember válasza:
Érdekes, hogy az ember mindig csak "belekeveredik" a rossz dolgokba, még véletlenül sem a saját baromsága a probléma. :)
9/28 anonim válasza:
Attól függ, mit csinál ott. Ha én nem akarok kutyát látni a telkemen, mert pl. kisgyerek van, a kutya morgós, megbízhatatlan, a gazdája meg sz...rik gondoskodni arról, hogy ne jöhessen át, mégis mi mást tudnék tenni?
10/28 Inessential válasza:
Hiába morgós a kutya, és vannak gyerekek, a gazdája akkor is feljelenthet, bármit csinálsz a kutyával.
Nem csak az a megoldás van, hogy bántod a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!