Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Húsvét vasárnap fűnyírás? A...

Húsvét vasárnap fűnyírás? A szomszédom ezt csinálja

Figyelt kérdés
2016. márc. 27. 15:16
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
49%

Nézd el neki.

Bár szerintem sem illik.

2016. márc. 27. 17:21
 32/52 anonim ***** válasza:
66%
Ha máskor nincs rá ideje.. Nálunk meg égetett a szomszéd. Különösebben nem izgat minket, volt hogy mi is ilyenkor csináltuk a kinti munkát.
2016. márc. 27. 17:32
 33/52 anonim ***** válasza:
29%
amugy nem a husvet a konkret indok szerintem, de vasarnap en is utalom, ha a szomszed fuvetnyir. egesz heten minden delutan vagy este raer, szombaton egesz nap, akkor miert kell 20 eve vasarnaponkent fuvetnyirjon? szerencsetlen kutyai is egesz nap ugatnak, inkabb azokat vinne setalni vasarnaponkent.
2016. márc. 27. 17:34
 34/52 anonim ***** válasza:
65%

Panelban lakom, reggel a felső szomszéd húsklopfolására keltem, utána az alsó szomszéd hangos, döglödő hiéna hörgésére hasonlító röhögését hallgattam, de szerencsére pár perc után abbahagyta, és inkább szexeltek egyet a nőjével, persze nem halkan. egész estig hallgatom a felső szomszédom trappolását, mert úgy közlekedik, mint egy elefánt.

Ezek után szerintem örülj, hogy csak a fűnyírás a gondod. Szívesen cserélnék veled.

2016. márc. 27. 18:00
 35/52 anonim ***** válasza:
44%

Még szerencséd, hogy nem a szomszédom vagy. 4 órán keresztül porszívóztam a kerti tavat. A záptojás, parfüm a lerakódott iszaphoz képest.

Mindig ünnepen, hétvégén dolgozok, mert hétköznap senki nem látja. Na meg a hétköznap, a pihenésé.

2016. márc. 27. 18:06
 36/52 senior10 ***** válasza:
73%

És? nyilván ilyenkor ér rá.

mi jó pár éve húsvétkor cseréltük a kaput és betonoztuk a kapubejárót, a szomszéd a kéményt építette újra, egy másik szomszéd az ablakot cserélte. az utca másik végén meg a házat vakolták és persze több helyen nyírták a füvet is. tudod ahol egész héten dolgoznak gyakran napi 12-ben ott az ilyen ünnepek sajna nem arról szólnak hogy döglünk egész nap.

2016. márc. 27. 18:08
 37/52 anonim ***** válasza:
75%
Az én szomszédom meg lélegzik! Hiába kérem nem hagyja abba... Felháborító!!!
2016. márc. 27. 18:19
 38/52 anonim ***** válasza:
26%
Lehet, csak most van szabadideje. Bár, elég gáz, hogy neked zúgat most 😊 Engem inkább a szomszéd nyuggerek akasztanak ki, hétköznap is füstölhetnének, mégis szombat - vasárnap teszik, amikor nagymosást tartok 😈
2016. márc. 27. 18:57
 39/52 anonim ***** válasza:
17%

#22 Szíriában embereket lőnek halálra. Nincs okod panaszra a logikád szerint. Azért mert másnak. Rosszabb attól nem oldódik meg egy probléma. Ez a fajta közhelyes ferdítés, amit te is írsz szánalmas.

Ettől még a kérdést nem értem. Miért ne lehetne füvet nyírni?

2016. márc. 27. 20:36
 40/52 anonim ***** válasza:
68%

#33 ezek szerint te is ráérsz egész héten? Te miért nem segítesz neki füvet nyírni hétköznap, akkor nem kell majd vasárnap hallgatnod. Ha meg hallod, hogy füvet nyír valószínűleg nincs ideje kutyát sétáltatni. Ilyenkor szoktad mondani, hogy segítesz neki kutyust sétáltatni?

Nem, nem szoktad. De elvárásokat támasztani azt tudsz.

2016. márc. 27. 20:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!