Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Húsvét vasárnap fűnyírás? A...

Húsvét vasárnap fűnyírás? A szomszédom ezt csinálja

Figyelt kérdés
2016. márc. 27. 15:16
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
89%
Vagy nézd így...ő füvet nyír, te pedig a GYIK-en lógsz. Mindenki csinál valamit amivel lefoglalja magát..
2016. márc. 27. 15:36
 12/52 Koplárovics Béci ***** válasza:
87%
Én is most fogok füvet nyírni.
2016. márc. 27. 15:40
 13/52 anonim ***** válasza:
85%

Kedves kérdező, attól, mert ünnep van, attól még a gaz nő sajnos. És mondjuk szerintem ha ráérne máskor megcsinálni, akkor biztos megcsinálná máskor.

Meg aztán sokaknak a húsvét nem olyan ünnep, pl. mi sem tartjuk úgy, mint a karácsonyt. Ettől függetlenül mondjuk nem vágtunk fát és nem is nyírtunk füvet, de ha valamelyik szomszéd éppen most nyírna füvet, biztos nem szólnám meg érte.

Pláne, hogy több szomszédom máskor meg se tudná csinálni, mert mondjuk hétfőtől péntekig reggeltől késő délutánig, esetleg estig dolgozik, vagy olyan, aki kint dolgozik külföldön, ritkán jár haza, de akkor rendbe teszi a ház körüli dolgokat, pl. füvet nyír. És több olyan van, aki még hétvégén is dolgozik. Ergo tényleg csak ilyenkor tudná megcsinálni.

Meg szerintem pont azért, mert ünnep van, elvileg ha nem olyan helyen dolgozik, akkor pont most van olyan helyzetben, hogy van ideje mindent megcsinálni.

2016. márc. 27. 15:44
 14/52 anonim ***** válasza:
81%
És te miért nem vagy templomba? Személy szerint utálom a húsvétot,nem kell dolgozni ennyiből jó.Most érek rá,ugyanolyan nap mint a többi.
2016. márc. 27. 15:49
 15/52 anonim ***** válasza:
84%
A fű nem tartja tiszteletben az ünnepnapok adta lehetőséget a pihenésre, attól függetlenül nő. Most ér rá, most csinálja meg. Lehet holnap rokonlátogatóba megy, vagy olyan munkája van, hogy holnap dolgoznia kell. Amennyiben nem a legmélyebb álmodból ébresztett fel reggel 8-kor, úgy nem értem, miért zavar ez téged? Én meg tanulok Húsvét vasárnap, bár értelemszerűen ezzel nem zavarom meg senki nyugalmát, de attól, hogy ünnepnap van, még nem biztos, hogy mindenki fekszik egész nap és tv-t néz.
2016. márc. 27. 15:55
 16/52 anonim ***** válasza:
80%
valamikor le kell nyírni . Kit érdekel ? üdv a való világban ,ahol az emberek nem lábújjhegyen mászkálnak egész életükben,hogy ne zavarjanak téged :D
2016. márc. 27. 15:56
 17/52 anonim ***** válasza:
74%
És akkor mivan??!!!
2016. márc. 27. 15:59
 18/52 anonim ***** válasza:
73%

Azt hiszem, ezentúl bejelentem a családnak, hogy vasárnap nincs ebéd, vacsora, mosás, teregetés stb, oldják meg, ahogy tudják, mert vallási okokból az Úr napját pihenéssel kívánom megszentelni.

Kíváncsi vagyok, mit lépnének rá.:-)

2016. márc. 27. 16:00
 19/52 anonim ***** válasza:
83%
lehet, hogy jobban épül a lelke fűnyírás közben, mint neked itt a gyk-n.
2016. márc. 27. 16:05
 20/52 anonim ***** válasza:
87%

"akkor nem, az már nem olyan ünnep"

Neki meg a mai nem.

Ma van talán a kötelező csend világnapja?

2016. márc. 27. 16:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!