Húsvét vasárnap fűnyírás? A szomszédom ezt csinálja
Figyelt kérdés
2016. márc. 27. 15:16
21/52 anonim válasza:
És akkor mi van? Nyilván, ha három órán keresztül börrög, az idegesítő, de napközben (nem kora reggel/késő este) miért ne nyírhatna füvet bárki?
22/52 anonim válasza:
Ez csak egy nap, valahogy kibírod. A panelban felettem két elmebeteg, rohadt mocskos kölyök tör-zúz egész álló nap, hajnali hat órától este tízig, mert a hájas féreg szülei a tévé előtt döglenek, és szarnak rá, hogy rajtuk kívül más is él ott.
23/52 anonim válasza:
Ő legalább hasznosat csinál. Menj templomba, ha zavar.
24/52 Balóka válasza:
És akkor mivan?A többi napokon nem tudja lenyírni mert dolgozik! Én például ma is dolgoztam!!
25/52 anonim válasza:
Én meg épp most indítottam el a mosógépet a harmadik adag ruhával, plusz a földszintet is elkezdtem takarítani. A szomszéd meg egész délelőtt Lagzi Lajcsit nyomatott, de úgy hogy kb a fél város hallotta :D Gyere kövezz meg :)
26/52 anonim válasza:
Azt hiszem ez egyhangú volt.
Vegyél be két Frontint és nem fog zavarni. Ismerem ám a fajtádat. Lesel a függöny mögül, hergeled magad, kukkolsz, fényképezel, feljelentgetsz.
27/52 anonim válasza:
Biztosan annyira eldugta a nyuszi az ajándékokat, hogy másképp nem találja meg! :)
28/52 anonim válasza:
Én meg a motort jaratom (450ccm) dob nélkül. :D kimondottan örülnék. De nem érdekel ez a sok hülyeség.
29/52 anonim válasza:
Kapcsolj be zenét és nem hallod a fűnyírót. Elég egyszerű.
30/52 szántóvető válasza:
mi a kérdés?nem mindegy hogy mit csinál?te meg netezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!