Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek is r***** vagyok?

Szerintetek is r***** vagyok?

Figyelt kérdés
Főként fiúkkal barátkozom, szókimonondó, őszinte vagyok, néha nagyképű, önálló.. jah és szeretem a malac vicceket.. nincs rossz alakom..nem hagyom, hogy a srácok fogdossanak, de igazából nincs olyan téma amiről nem szívesen beszélek velük, vagy olyan kérdés amit ne válaszolnék meg.. ők bírnak, de majdnem minden lány az osztályomnól r*****nak tart.. szerintetek igazuk van? (Alapjában véve nem érdekel a véleményük, de lassan kezd zavarni) Nektek mi a véleményetek a viselkedésemről?
2016. márc. 12. 14:07
1 2
 1/12 Titusztitusz ***** válasza:
38%
A bevezetőben nem olvastam személy szerint semmi olyat, ami alapján ribinek tünnél...Valszeg az osztálytársaid csak ÍRÍGYSÉGBÖL vélekednek úgy rólad, ahogy...Ne is foglalkozz velük...
2016. márc. 12. 14:14
 2/12 anonim ***** válasza:
38%
nem! :)
2016. márc. 12. 14:29
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
A tipikus rib**cokra ez mind jellemzo amiket leirtal de ez nem jelenti azt, hogy te is az vagy. Viszont mikor eljon az a pillanat az eletedbe (es hidd el el fog jonni) mikor lehetoseged lesz "konnyu penzhez" jutni egy par oras "munkaval" jusson eszedbe, hogy ennek ritkan happy end a vege.
2016. márc. 12. 14:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tegyük csak tisztába a dolgokat! (amúgy 21 éves lány/nő vagyok, kinek hogy tetszik)

A leirásból még nem feltétlen tűnsz annak. Nekem is voltak fiú barátaim, jobban megértettem magam velük, sőt (!) a fiú-lány barátság egészségesebb is olykor mint a lány-lány barátság. Ennek pszihológiai vonzatai vannak, de a egnyomósabb indok erre az, hogy amig a lány-lány barátság sok esetben átmegy útálatba/féltékenykedésbe/rosszindulatba, addig a fiú-lány barátságban ilyen nincs.

DE azzal is tisztában kell lenni, hogy a fiú-lány barátság sok esetben átmehet az egyik fél részéről szerelembe. És elég gáz ha a másik nem úgy tekint rád.. :( (hasonló esetek miatt nekem el kellett veszitenem bizonyos fiúbarátokat)

Mellesleg amilyen tulajdonságokat leirtál, nem mindegy hogy milyen stilusban adod elő élőben őket.

Ez pont olyan, hogy én most teszek egy mosolygós szmájlit, amit te jóindulatnak értelmezel, de közben én gúnyosnak szánom. Nem mindegy!

Nem mindegy hogyan vagy őszinte, szókimondó vagy önálló. Nagyon nem. Meg a nem érdekel a véleményük dolog sem mindegy.

Voltak nekem is olyan osztálytársaim mint amilyennek te irod le magad, de a két végletben: vagy a rendes fajta akit én is nagyon birtam, vagy a sz*rházibb fajta, akit ki nem állhattam!

2016. márc. 12. 14:36
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket! Az utolsóval közlöm, hogy tulajdonképp nem a kérdésre válaszolt, valamint egy 15 éves szűz lányt (engem) nem igazán foglalkoztatnak az ilyesfajta "pár órás munkák"..
2016. márc. 12. 14:40
 6/12 A kérdező kommentje:
*Utolsó elöttivel
2016. márc. 12. 14:40
 7/12 death42 ***** válasza:
90%

Ha nem vagy prosti, ribizli sem vagy. Bár vannak kivételek.

Legyél tisztában azzal is hogy akik malac viccekkel traktálnak azok mind azt akarják, vagyis: ****... Oh, sajnálom cenzúrát.

2016. márc. 12. 14:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem vagy az
2016. márc. 12. 14:59
 9/12 anonim ***** válasza:
38%
Az elmondottak alapján nem vagy az. Egyébként is sokan meggondolatlanul használják ezt a nagyon is súlyosan megbélyegző szót.
2016. márc. 12. 15:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Közönségesnek gondollak így a leírás alapján, aki olcsó kúrós poénokon röhög és igenis kelleti magát a fiúknak, nem véletlen, hogy főképp ők vannak körülötted. Most még nem vagy az, de arra az irányba haladsz, mindenképpen a 'jól nevelt, elegáns modorú" ellentéte vagy.
2016. márc. 12. 16:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!