Mit lehet egy ilyen kötekedő, elmebeteg szomszéddal kezdeni? (Bővebben lent)
Nekünk is volt ilyen alsó szomszéd, sokat nem tudsz tenni. Mindenért az ajtót verte, meg ott vernyákolt az öreglány, hogy olyan zajjal vagyunk, szétmegy a feje. Volt, hogy kinyitottam az ajtót, hozzávágtam egy doboz algoflexet, és az orrára ba.sztam az ajtót.
Szerencsére hamar elköltöztünk saját házba, búcsúzóul pár 100 kiló fölötti haverral tartottunk egy fél órás aerobik órát, hadd tudja, milyen ha tényleg dübörgünk.
A helyetekben szólnék a tulajnak, hogy a helyzet tűrhetetlen, okozzon valamit, mert kénytelenek lesztek más albérletet keresni.
Az sem lenne gond, ha a párod lemenne, és elbeszélgetne az öreggel maximális hangerőn, hogy ha még egyszer felmegy, zaklat téged, plána ha fenyeget, akkor feljelenti. Azt halkabban tegye hozzá, hogy esetleg a xart is kiveri belőle, és ha nem tetszik valami, el lehet költözni tanyára
"Meg most volt egy kis vita a párommal aztán akkor is feljött és verte az ajtónkat!"
Hadd fordítsam le: olyan hangosan ordítoztatok a férjeddel, hogy még az alsó szomszéd is tisztán hallotta.. ezek szerint a férjed csak másokkal nyuszi, veled nem? Ha albérlők vagytok és szóltok a tulajnak, az nagyon jó ötlet, mert ő majd beszél a szomszéddal, aki elmondja neki, hogy milyen lármás, üvöltözős emberek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!