Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Mit lehet kezdeni egy ilyen szomszéddal?

Figyelt kérdés
Az alsó szomszédról van szó. Miután beköltözött, elkezdett felfelé járkálni, hogy éjszaka nem tud aludni, mert éjszaka akkora zaj jön fentről. Pedig éjszaka vagy alszom, vagy tanulok, de semmit, ami nagy zajt csapna. Sőt, eleinte próbáltam még csendesebb lenni, de ennél jobban már nem tudom hogyan lehetne. Továbbra is zaklat, hogy zaj van, egyszer már rendőrrel is fenyegetett. Ennél már csak akkor tudnék halkabb lenni, ha lábujjhegyen járkálnék folyamatosan. Mit tudnék tenni? Így nem lehet létezni...
2016. febr. 1. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Feljelented zaklatásért
2016. febr. 1. 22:32
 2/9 Fruzs33 ***** válasza:

Biztos sokat képzelődik... :D

A viccet félretéve mond meg neki ha nem tud aludni,akkor vegyen be nyugtatót...

2016. febr. 1. 22:32
 3/9 anonim ***** válasza:
36%
Ha zaj, hát legyen zaj!
2016. febr. 1. 22:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell semmit tenned, ha kihívja a rendöröket, akkor majd leszidják, amennyiben nálad csönd van.

De könnyen lehet, hoyg amit hall, az nem töled, hanem máshonnan hallatszik át hozzá, pl srégen valahonnan, vagy a szellözön át.

2016. febr. 1. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Panelban olyan szépen terjed a hang, hogy szinte bárhonnan jöhet.
2016. febr. 1. 22:50
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Legjobb védekezés a támadás. Ha legközelebb megy, mondd meg neki h akkor most te fogod hívni a rendőrséget.

Ha ez sem segít, vágj vissza a saját módszerével. Időközönként menj le hozzá, h ne zajongjon, mert hívod a zsarukat.

2016. febr. 1. 22:52
 7/9 anonim válasza:
59%

Akkor nála már nagy bajok vannak....fejben legalábbis. Vagy nem csíp titeket...ez a 2 opció van.

Nekünk is volt ilyen szomszédunk de az nagyon durva volt..azt hitte hogy hallgatjuk őt valami készülékkel.

2016. febr. 1. 22:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is hasonló volt, csak ő mindig azzal jött fel, hogy mi "eláztatjuk". Eleinte még el is hittem, mert volt, hogy kiborult valami, de azt azonnal feltöröltem, de ő rendületlenül jött, és panaszkodott, kiabált, hogy mi elúsztatjuk, tönkretesszük a házát.

Egyik nap aztán a polcot rakosgattam, a víz közelében se voltam, sem aznap, sem előtte. Megint feljött. Kinyitottam, elkezdte a magáét, hogy épp most áztattam el, meg stb.

Na akkor elküldtem üvöltve a halál f@ szára. Közöltem vele, hogy vagy nem rajtunk éli ki az unalmát, vagy rendőrt hívunk zaklatásért, majd rávágtam az ajtót. Azóta egyszer sem jött föl, ha pedig meglát minket a lépcsőházban, gyorsan felszívódik.

Az ilyenek csak ebből értenek.

Mellesleg panelben szinte lehetetlen megmondani, hogy melyik szomszéd a zajos, így már szerintem csak megszokásból is téged csesztet kérdező. Üvöltsd le a fejét, hogy feljelented zaklatásért, mert tényleg nem te zajongsz, ne neked panaszkodjon. Nem kell lesüllyedni az ő szintjére, le kell üvölteni róla a hajat is, és mindjárt tudja, hol a helye.

2016. febr. 2. 17:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Közöld vele határozottan, hogy nem tőled hallja a zajokat, és ha mégegyszer felmegy feljelented zaklatásért.

Simán jöhet máshonnan a hang, engem az alattam lakó gyanusítgatott azzal hónapokig, hogy kutyát tartok. Végül egyszer elküldtem az anyja pitsájába, hogy nem igaz, hogy nem érti, hogy nincs kutyám. Utána rászállt a mellettem lévő lakókra, hogy akkor biztos nekik van... Végül kiderült, hogy a szomszéd lépcsőházból hallatszott át az ugatás.

2016. febr. 7. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!