Mit lehet kezdeni egy ilyen szomszéddal?
Biztos sokat képzelődik... :D
A viccet félretéve mond meg neki ha nem tud aludni,akkor vegyen be nyugtatót...
Nem kell semmit tenned, ha kihívja a rendöröket, akkor majd leszidják, amennyiben nálad csönd van.
De könnyen lehet, hoyg amit hall, az nem töled, hanem máshonnan hallatszik át hozzá, pl srégen valahonnan, vagy a szellözön át.
Legjobb védekezés a támadás. Ha legközelebb megy, mondd meg neki h akkor most te fogod hívni a rendőrséget.
Ha ez sem segít, vágj vissza a saját módszerével. Időközönként menj le hozzá, h ne zajongjon, mert hívod a zsarukat.
Akkor nála már nagy bajok vannak....fejben legalábbis. Vagy nem csíp titeket...ez a 2 opció van.
Nekünk is volt ilyen szomszédunk de az nagyon durva volt..azt hitte hogy hallgatjuk őt valami készülékkel.
Nálunk is hasonló volt, csak ő mindig azzal jött fel, hogy mi "eláztatjuk". Eleinte még el is hittem, mert volt, hogy kiborult valami, de azt azonnal feltöröltem, de ő rendületlenül jött, és panaszkodott, kiabált, hogy mi elúsztatjuk, tönkretesszük a házát.
Egyik nap aztán a polcot rakosgattam, a víz közelében se voltam, sem aznap, sem előtte. Megint feljött. Kinyitottam, elkezdte a magáét, hogy épp most áztattam el, meg stb.
Na akkor elküldtem üvöltve a halál f@ szára. Közöltem vele, hogy vagy nem rajtunk éli ki az unalmát, vagy rendőrt hívunk zaklatásért, majd rávágtam az ajtót. Azóta egyszer sem jött föl, ha pedig meglát minket a lépcsőházban, gyorsan felszívódik.
Az ilyenek csak ebből értenek.
Mellesleg panelben szinte lehetetlen megmondani, hogy melyik szomszéd a zajos, így már szerintem csak megszokásból is téged csesztet kérdező. Üvöltsd le a fejét, hogy feljelented zaklatásért, mert tényleg nem te zajongsz, ne neked panaszkodjon. Nem kell lesüllyedni az ő szintjére, le kell üvölteni róla a hajat is, és mindjárt tudja, hol a helye.
Közöld vele határozottan, hogy nem tőled hallja a zajokat, és ha mégegyszer felmegy feljelented zaklatásért.
Simán jöhet máshonnan a hang, engem az alattam lakó gyanusítgatott azzal hónapokig, hogy kutyát tartok. Végül egyszer elküldtem az anyja pitsájába, hogy nem igaz, hogy nem érti, hogy nincs kutyám. Utána rászállt a mellettem lévő lakókra, hogy akkor biztos nekik van... Végül kiderült, hogy a szomszéd lépcsőházból hallatszott át az ugatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!