Mit csináljak az alkesz szomszéddal?
Egyet tudsz tenni,elköltözöl olyan környékre,ahol ilyet nem csinálnak az emberek.
És ez halál komoly,mert soha semmi nem fog változni egy panellakótelepen.
Annak kívánok ilyen lakótársat, aki egyből rávágja, hogy költözz. Nem úgy működik ez.
Amúgy fel kell jelenteni köztisztasági* szabálysértésért a jegyzőnél. Kap párszor 30 ezres bírságot, máskor meggondolja a dolgot.
*vagy közegészségügyi, vagy környezetvédelmi, lényegtelen, a jegyző majd eldönti, melyik a helyes.
Kedves 6-os,pedig a költözésen kívül nincs más megoldás.
Aki odavizel a liftbe,meg a lépcsőre,az azt hiszed be fogja fizetni a büntetést?Ahogy sz.-ik az embertásraira,úgy a büntire is sz.-ni fog.Ha meg lecsukják,akkor majd lesz más,aki teleokádja a folyosót,részegen üvöltözik,szétbarmolja a liftet,felgyújtja a kukákat,stb,stb.
Aki panelben él,számítson az ilyen életre.
Én is éltem panelben 2-szer is évekig,tudom milyen zombi világ,hál istennek kemény munka árán sikerült elköltöznöm egy olyan környékre,ahol érdekes módon mindig rend,és csend van,pedig ez is egy társasház.
8., akkor sem az a megoldás, hogy "költözz". Ne a normális ember meneküljön, mint a patkány, hanem az összeférhetetlent kell móresre tanítani. Azt hiszed, meg lehet úszni egy pénzbírságot? Nagyon el vagy tévedve! Ha nem fizeti ki, akkor mehet közmunkára, az meg nem egy farsangi buli ám, ha ott is cirkuszol, akkor leültetik ám, nem szaroznak vele!
Az meg a másik, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy esetleg egy élet munkáját hagyja hátra a dögevőknek, erre nem gondolsz? Könnyebb ideböfögni egy költözz-t, mint végiggondolni a lehetőségeket, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!