Mit csináljak az alkesz szomszéddal?
Figyelt kérdés
Panelban lakok és van egy alkesz a 2-on. mindig belepisil a liftbe, rápisil a lépcsőre. Már mások is panaszkodtak rá. mit csináljak alkesz bácsiva?2015. aug. 23. 12:29
11/13 anonim válasza:
10-es!
8 vagyok és értem persze amit írsz,de a paneleknél ez és ilyen problémák mennek vég nélkül.Ha a tagot megbüntetik akkor majd csinálja más.Ahogy írtam,én is laktam panelben,mindenhol csikkek,bagószag,piás üvegek,szotyihéj,a lift ott is tiszta gány volt,a szomszédok zömével semmit sem lehetett kezdeni.lent a közértnél részegek,kéregetők,kutyapiszok.
Hát mondd,kinek van kedve ilyen környezetben élni,ahol semmi hasznosat nem tudsz tenni,mert mindent szétbarmolnak...
Fel kell venni videóra ahogy pisil,aztán feljelenteni,vagy bejelenteni,de nem sok esély van arra,hogy ettől rend lesz,majd csinálja más.
12/13 anonim válasza:
13/13 A kérdező kommentje:
Fú, de hamar eltelt ez a két év. Amúgy a csávónak meghalt az anyja még tavaly, és akkor a rokonok el is vitték. Balszerencsénkre visszatért néhány hete.
2017. szept. 26. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!