Mit tennétek egy olyan szomszéddal, aki rázza a csöveket és minősíthetetlen hangnemben szid titeket? (okn nélkül)
" SENKI nem úgy kel ki az ágyból, hogy betervezi a programjai közé ezt, tehát hogy "felkelek, lemegyek a boltba, megreggelizek, rázom a csövet és szidom a szomszédot"
De van ilyen, attól hogy még neked nem volt nem jelenti azt hogy más kifog ilyen bolondokat.
"" SENKI nem úgy kel ki az ágyból, hogy betervezi a programjai közé ezt, tehát hogy "felkelek, lemegyek a boltba, megreggelizek, rázom a csövet és szidom a szomszédot"
De van ilyen, attól hogy még neked nem volt nem jelenti azt hogy más kifog ilyen bolondokat."
Persze-persze. Csak épp itt a Gyakorin mindenki ártatlan, halk, kulturált és mindig a szomszéd az indokolatlanul dühös elmebeteg. Kissé torzak az arányok. És éppen azért, mert volt ilyen nekem is, azért tudom, hogy a dolgok mögé kell nézni. Hozzám is jöttek már őrjöngve, hogy hajnalban ugrál a gyerek, akkor voltam 27, hát mondom én vagyok a legfiatalabb a lakásban és biztosra veheti, hogy nem kelek fel hajnalban... végül kiderült, hogy két lakással odébb valaki fusi cipészkedéssel lármázott, de a hang forrása becsapta a nőt, azt hitte, hogy a közvetlen felső szomszéd (én) őrjöng. Persze rá lehetett volna sütni, hogy ez bolond, de gondold végig logikusan: az senkinek nem jóleső tevékenység, ha a csöveket veri üvöltve, addigra már valamin nagyon felkúrta az agyát. Na azt a valamit kell kideríteni, hogy mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!