Nekem, vagy a lakótársamnak van igaza?
A lakótársam (aki egyébként a testvérem), sokkal gyakrabban használ dolgokat, sokkal "mocskosabban" él. (Például én csak azt rakok a hűtőbe, ami el is fogy, és nem hagyom ott rohadni, de ő ezzel ellentétben csak halmozza, és sokszor 1 hónap után takarítja ki a hűtőt úgy, hogy a dolgok 1/3-a már romlott.
És a kérdés az, hogy most jogosan várja-e el tőlem, hogy fele-fele legyen a munkamegosztás, vagy sem? Szerintem az a logikus, hogy mindenki annyit csinál, amennyi az ő része. Ő azt állítja, hogy ez mindegy, és ha mással lennék összeköltözve, akkor is fele-fele lenne, mert ez nem részesedés kérdése, hanem az, hogy lakótársak vagytok, így fele-fele.
Szerintetek? Ti mit tennétek?
Mikor nekem voltak lakótársaim, én gondolkodás és kérdezés nélkül dobáltam ki a romlott cuccokat, függetlenül attól, kié volt. Az én kajám is abban a hűtőben van, nem akarok semmilyen sz-rt elkapni, megbetegedni.
Egyébként meg nyilván mindenki elpakol maga után, a takarítás meg közös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!