A lakótársamnak eszméletlenül büdös lábszaga van. Mit kezdjek vele?
Finoman mond meg neki, hogy pucolja ki a cipőjét és használat után tegye ki szellőzni. Tedd ki a tiédet is, így nem lesz neki kínos. Vagy vannak direkt spray-k, krémek lábszag ellen. Vegyél egyet, használd előtte és ajánld fel neki, hogy ő is használhatja. Talán leesik neki. Vagy ha olyan viszonyban vagytok, akkor mond meg neki, hogy ne haragudj haver, de büdi a lábad. Nem csinálnál vele valamit? :D
Remélem tudtam segíteni :)
Ez a kerdes delutan meg az Allatok --> Vadallatok kategoriaban volt.
Mikor a metron olvastam, rohogogorcsot kaptam :D.
Mindenképpen szólj neki, lehet, hogy nem tudja hova forduljon. El fog rohadni a bőre a gombától! Menjen bőrgyógyászhoz, de legalább gyógyszertárba!
Gyógyszertárban lehet kapni cipő spray-t, a lábára ecsetelőt, krémet.
dobd ki a cipőjét és mondd ezt neki: "Figyu! ülj le egy percre. Sajnos az éjjel nagyon tragikus dolog történt a cipőddel......megerőszakolta egy bűzös borz....ez még enyhe volt mikor már a negyedik kézigránátot dobtam felé akkor felkapta a cipőt és kiszaladt a lakásból...megsirattam a cipődet...de bakker!! visszajött 5perc múlva és a lábadat akarta lerágni Oo és közben ezt morogta:Ez grrrrrjobban kelllll grrrr, ez büdöseeeeebbb grrrr. Aztán megvertem egy parfissal és elmenekült. Szívesen!
viccen kívül, amit az előzőek írtak :D nagyon jó megoldások!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!