Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Négyemeletes, lift nélküli...

Négyemeletes, lift nélküli panlelben is van csótány? Vagy mindenképp van panelben?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, ami panel ott tuti van..most néztem egy szép lakást egy négyemeletes panel negyedik emeletén, jó környéken...de magyon félek
2015. dec. 27. 18:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nálunk 4 év alatt 2 db csótány volt, de jól eljátszadozott velük a macska.

Egyébként 3 havonta jön hozzánk rovarirtó aki rak pár pötty csótánymérget ide oda, és kész

2015. dec. 27. 21:33
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
1-2 idióta tulajdonos elég hogy ne lehessen őket ki írtani. De ahol rendszeresen permeteznek, géleznek ott nincs.
2015. dec. 27. 21:35
 13/16 anonim ***** válasza:

A 10 emeletesekben állítólag a szemétledobó miatt jönnek elő gyakrabban.

De bárhol lehet ahol van egy igénytelen szomszéd.

2015. dec. 27. 22:35
 14/16 anonim ***** válasza:
7%

Helyesen: irtani (rövid i).

Jól hallottad, van mindenütt. Rendszeresen kell permeteztetni, akkor nem fogsz találkozni velük. A liftnek nincs szerepe, nem használják a csótik :D A víz-, és szennyvízvezeték mentén közlekednek.

2015. dec. 28. 13:11
 15/16 anonim ***** válasza:
14 éve a 4. emeleten lakunk,nincs lift,de még csótányt se láttunk az évek alatt.
2015. dec. 28. 21:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Hallgass rám én örülök hogy megszabadultam a paneltől. Ha egy ember nem irtat megszívod mert nala jól megél. Es mindenhol van egy marha...
2015. dec. 31. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!