Vidéken lakunk családi házban, hogyan tudnék fellépni a szomszédból jövő csótányok ellen?
Egy külön álló családi háznál ez tök egyszerű. Nem olyan mint egy lépcsőházi lakás, ahol szoros kapcsolat van.
A csótányok csak oda költöznek be, ahol jól érzik magukat, vagy nem irtják őket.
Ezer féle csótányirtó van, rá kell áldozni azt az összeget.
Utána pedig csótányriasztókkal védekezni.
Ez a pisztolyos csótányirtó az egyik legjobb.
A kiegészítést utólag olvasta, látom az irtáson túl vagy, és olcsóbb megoldás kell.
Ebből tudsz ötletet meríteni.
Igazából ennyit tudsz tenni.
"Segítségért fordulni valakihez" szerintem fölösleges időpocsékolás, és energia befektetés.
Ezzel nektek kell kezdeni valamit.
Egyébként az ántsznek szinte semmi hatalma nem maradt, a legtöbb hatáskörét az állategészségügyi hatóság vette át.
nem keverem semmivel, alapból fehér por, én olyan helyre raktam ahol nem érheti el senki, mert azért szájba venni TIL0S!
Ágy mögé szórtam be, radiátor alá, konyhaszekrény mögé, és minden eldugott helyre ahol egyébként tanyáznak, persze ha a gyerek nagyobb akkor meg kell neki mondani hogy nem nyúlhat hozzá, és végigszórod a falak mentén.
estére a mosogató környékére, nálunk az volt a kedvenc helye.
Ezer meg egy dolgot kipróbáltunk előtte, nem is tudom mennyit költöttünk rá mire jött a borax végre olcsón és hatásosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!