Négyemeletes, lift nélküli panlelben is van csótány? Vagy mindenképp van panelben?
Nem az számít, hány emeletes és miből van egy ház, hanem az, hogy az ott lakók között van-e guberálós, koszos ember.
Nálunk a közösségi helyeket 3 havonta levegyszerezik. Ilyenkor lehet a lakásokat és kérni. Ha a lakók nagy többsége törődik a megelőzéssel, akkor nagy valószínűséggel csótánymentes a ház is.
Bárhol lehet csótány.
Én közel 20 évig laktam panelben - 1 X jöttek elő csótányok, kb. két nap alatt ki lettek irtva. Soha többet nem jöttek vissza. ( Én már közel 25 éve elköltöztem, de édesanyám máig ott lakik, és egyszer sem találkozott ő sem csótányokkal.)
Csak azt nem értem, miért releváns a kérdésben a lift? Azért a csótány nem olyan lusta állat, hogy emeletre csak liftel legyen hajlandó felmenni. :-)
1 éve költöztünk be 4 emeletes 4. Emeleti lakásba. Első éjszaka derült ki, hogy tele van csótánnyal a lakás! Akattunk lakó pedig nem volt hajlandó írtatni mert neki gyerekei vannak és bajuk lesz az írtószertől.
Folyamatosan írtatunk, de tőlük feljön így marad a költözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!