Ha egy liftben megnyomom az Állj gombot, akkor ha utána benyomom mondjuk az egyik szint gombját, akkor elindul újra?
Figyelt kérdés
Panelban lévő liftről van szó.2014. febr. 2. 20:15
2/6 anonim válasza:
Beszorultál? Én egyszer kölyökkoromban egyedül beszorultam és németül voltak a gombok... visítani kezdtem, úgy megijedtem, hogy ott fogok meghalni. xD
4/6 anonim válasza:
Nemfogsz :) De ha bnőddel mész, akár a pláza liftjében akkor nyomd meg nyugodtan :) Jó lesz ;)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Második válaszoló: Gratulálok! XDD És amúgy nem, nem szorultam be. Egyszer volt ilyen, hogy a földszinten nem nyílt ki az ajtó, de picit kintebb feszítettem, és utána fain volt minden.
2014. febr. 2. 21:59
6/6 anonim válasza:
Ellent kell mondanom: A mi liftünk ha megáll két emelet között, függetlenül attól, hogy üzemzavar, áramkimaradás, vagy szándékosan az állj gomb megnyomásával, akkor nem indul el egyből újra. Olyankor kinyílik félig a belső ajtó, és ha egy gombot megnyomsz, akkor becsukódik ugyan az ajtó, de a lift meg sem mozdul, hanem párc másodperc után újra kinyílik. De ha a félig kinyílt belső ajtót kihúzod ütközésig, akkor viszont az érzékelő (vagy mit tudom én mi) úgy fogja a jelet, mintha állna a fülke, és akkor már simán elindul mintha mi sem történt volna. Állítólag a szerelő sem tudja a pontos okát, hogy ez mitől lehet. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!