Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panel-lakók, nálatok szoktak...

Panel-lakók, nálatok szoktak lenni csótányok?

Figyelt kérdés
Most készülök panelba költözni, és hallottam, hogy ott a leggyakoribb, igaz ez?

2015. júl. 21. 04:53
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Amióta az eszemet tudom, panelban lakok, de csótányt még egyszer sem láttam a lakásunkban.
2015. júl. 21. 05:15
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Nem jellemző, elvétve akad. De nálunk, ha van, ha nincs, rendszeres csótányirtás folyik úgy 3 havonta. Jön egy szaki, bekeni a pvc-t valamivel, s ennyi.
2015. júl. 21. 07:58
 3/7 anonim ***** válasza:
ha van szemetledobo es hasznaljak is, akkor eselyes.. ha csak egy lakasban nem irtatjak a hazban, akkor szinten. nalunk normalis a lakokozosseg es irtatja mindenki, 3 havonta par ezer forintert, megelozes celjabol. nincs bogarunk, de akik erre sajnaljak vagy nem erik fel esszel, hogy ezzel massal is kitolnak, azoknal lehet csotany. ezeket nehez lesz elore kideritened.
2015. júl. 21. 08:26
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Mi a harmadikon lakunk, és nálunk még nem volt. Hozzánk is jön rendszeresen a csótányírtó. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a földszinten rendszeresen látni egy-egy élő vagy döglött csótányt.
2015. júl. 21. 10:00
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Rendszeresen van csótányirtás ma már az emeletes épületekben. A szemétledobót szinte mindenhol megszüntették. Lehet, hogy hamarabb találkozol fáraóhangyával, mint csótánnyal (apró, vörös hangyácska, kifejezetten épületlakó, nehéz kiirtani, a lakásban bárhol, szó szerint bárhol, fészket épít)
2015. júl. 21. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Mikor kicsi voltam, akkor volt egy-kettő.

Aztán jött egy rovarirtó, aki ilyen kis átlátszó, ragacsos pöttyöket rakott a wc mögötti falra például, és onnantól nem volt.

Most felnőttként különélek 6 éve, azóta eggyel sem találkoztam, fél évente jön a bogaras.

2015. júl. 21. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:
25-30 éve még nagy problémát jelentettek a csótányok, meg a fáraóhangyák. Jól is lehetett keresni az irtásukkal. Azóta nagyot változott az irtási technológia, megjelentek a kiűzőszerek, a szintetikus piretroidok, csapdák, sőt, talán a lakások közötti csőösszeköttetések mentén is izolálás került beiktatásra. Szóval manapság kihalófélben van a csótány. :-((
2015. júl. 21. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!