Panel-lakók, nálatok szoktak lenni csótányok?
Figyelt kérdés
Most készülök panelba költözni, és hallottam, hogy ott a leggyakoribb, igaz ez?2015. júl. 21. 04:53
1/7 anonim válasza:
Amióta az eszemet tudom, panelban lakok, de csótányt még egyszer sem láttam a lakásunkban.
2/7 anonim válasza:
Nem jellemző, elvétve akad. De nálunk, ha van, ha nincs, rendszeres csótányirtás folyik úgy 3 havonta. Jön egy szaki, bekeni a pvc-t valamivel, s ennyi.
3/7 anonim válasza:
ha van szemetledobo es hasznaljak is, akkor eselyes.. ha csak egy lakasban nem irtatjak a hazban, akkor szinten. nalunk normalis a lakokozosseg es irtatja mindenki, 3 havonta par ezer forintert, megelozes celjabol. nincs bogarunk, de akik erre sajnaljak vagy nem erik fel esszel, hogy ezzel massal is kitolnak, azoknal lehet csotany. ezeket nehez lesz elore kideritened.
4/7 anonim válasza:
Mi a harmadikon lakunk, és nálunk még nem volt. Hozzánk is jön rendszeresen a csótányírtó. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a földszinten rendszeresen látni egy-egy élő vagy döglött csótányt.
5/7 anonim válasza:
Rendszeresen van csótányirtás ma már az emeletes épületekben. A szemétledobót szinte mindenhol megszüntették. Lehet, hogy hamarabb találkozol fáraóhangyával, mint csótánnyal (apró, vörös hangyácska, kifejezetten épületlakó, nehéz kiirtani, a lakásban bárhol, szó szerint bárhol, fészket épít)
6/7 anonim válasza:
Mikor kicsi voltam, akkor volt egy-kettő.
Aztán jött egy rovarirtó, aki ilyen kis átlátszó, ragacsos pöttyöket rakott a wc mögötti falra például, és onnantól nem volt.
Most felnőttként különélek 6 éve, azóta eggyel sem találkoztam, fél évente jön a bogaras.
7/7 anonim válasza:
25-30 éve még nagy problémát jelentettek a csótányok, meg a fáraóhangyák. Jól is lehetett keresni az irtásukkal. Azóta nagyot változott az irtási technológia, megjelentek a kiűzőszerek, a szintetikus piretroidok, csapdák, sőt, talán a lakások közötti csőösszeköttetések mentén is izolálás került beiktatásra. Szóval manapság kihalófélben van a csótány. :-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!