Amerikában tényleg a tengerbe szórják a szemetet a kukásautók?
Figyelt kérdés
Tesóm volt kint és ő mesélte. Ha itt szelektíven gyűjtük a szemetet akkor ők miért nem? És miért kell a tengerbe szórni a szemetet ha ez tényleg igaz? :(2015. aug. 2. 22:42
2/9 anonim válasza:
Hát ez a rothadó Nyugat. A négereket is verik.
3/9 anonim válasza:
Igen, a kerítés pedig kolbászból van. :D
4/9 anonim válasza:
Persze, hát nyilván. Biztos nem bszná ki a biztosítékot a dolog...
5/9 anonim válasza:
A kukasauto a szemetet NEM!
De sajnos az emberek IGEN!
Az ocean melletti kisvarosokban, az utmenti kanalisoknal ki van irva, hogy ne szemetelj, mert a kanalis az oceanba vezet. Vagyis ha a jardan eldobsz egy szemetet es azt az esoviz bemossa a kanalisba, akkor a szemet konnyen az oceanban kothet ki.
Igy neznek ki:
6/9 A kérdező kommentje:
köszi most kicsit megnyugotam. Amúgy gyűjtik a szemetet szelektíven? vagy ez csak nálunk divat?
2015. aug. 4. 20:01
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2015. aug. 5. 11:59
9/9 anonim válasza:
Az USA-ban már nagyon régóta szelektíven gyűjtik, sokkal régebben mint nálunk. Ráadásul komolyan is veszik, én nem tudtam mit hová kell dobni, aztán lecseszett a takarítónéni, hogy ne dobáljam összevissza :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!