Mennyi az átlagfizetés Amerikában? (mondjuk New York vonzáskörzetében)
Figyelt kérdés
Nézegettem a kibérelhető lakások árát Manhattan-ben, és az ilyen egyszobás kis lyukak ára is 1750$-tól kezdődik. (389.000 Ft) és nem az Upper east side-ot néztem hanem "rosszabb" környéket.
szóval gondoltam lehet hogy ott ez olcsó? ..
2014. máj. 17. 16:29
1/7 anonim válasza:
A havi átlagfizetés úgy 10 ezer dollár körül van.
3/7 anonim válasza:
A lakàsok bérlésènél azt kell figyelembe venned, h 40x több legyen az éves bruttó fizetésed és akkor megkaphatod a lakàs a bérlési lehetőségét. Szóval ezek után számolj, h kb. ki hol mennyi pénzt keress minimum.
4/7 anonim válasza:
Havi 10.000$? :DDD álmodj királylány :D
Az indeed.com szerint évi 78.000$, és ez eléggé hiteles.
5/7 anonim válasza:
mondjuk el is kell helyezkedni..
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de az egyszerüen lehetetlen hogy 1 millió (forint) felett legyen az átlag, havi fizetés.
azért ott sincs kolbászból a kerités.
2014. máj. 25. 07:55
7/7 anonim válasza:
vagy mégis? vagy még se? akkor ne is álmodj arról,hogy Manhattanben kapsz egy lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!