Ti laknátok Amerikában?
Mondjuk California!Jó hely,lazábbak az emberek,nyitottabbak,de sokkal több az ilyen életképtelen élőlény is.Az biztos hogy teljesen más lehet ott élni mint itt.Egy idő után viszont honvágyam lenne,akármilyen jó is a tengerpart és a napsütés.
Az elharapott szupergyors beszédből,és a "méret a lényeg" mentalitásból elegem lenne.Ha azt veszed csak 300 éves a történelmük,nem találtak fel semmit,ennek ellenére azt hiszik hogy ők a világ közepe,gyorséttermi kajákon élnek,a legtöbben nem tudnak főzni...a konyha dísznek van.
Én nagyobb értéknek tartom európát,mert az is.
Én itt élek, bár még nem túl hosszú ideje. Régi álmom vált valóra, több szempontból is. :) Szeretek itt lenni, tetszik az emberek mentalitása (a többségé), imádom a tájat, az ünnepeket, odavagyok a házakért, és elég nagy választék van szinte mindenből. Persze nincs kolbászból a kerítés, itt is van némi hiba a rendszerben, de összességében nem bántam meg, hogy itt vagyok, boldoggá tesz :)
Annyi a hátránya, hogy hiányzik a családom és a barátaim. De ha minden igaz, hamarosan megyek haza látogatóba.
23/N
Hosszabb távon nem, mert szeretek itthon is lenni, na meg akkor már inkább Ausztrália.
Amúgy birom ezt a piszok nagy általánosítást az USA-val kapcsolatban, hogy ott a népesség 90%-a buta, lusta, agymosott és kövér ember, még is sehol se vagyunk hozzájuk képest, na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!