A magyar lányok miért ilyen egyformák? Pl Amerikában mindenkihez illik valaki, itt pedig nem, szerintetek minek a hatására nincsen választék az emberek között?
Van egy jó példa, kamasz/tini filmekben volt olyan hogy a nagy darab félelmetes srácnak is volt lány barátja, tegyük fel a srác rock zenén nevelkedett a lány meg igazi lányos tulajdonságokkal rendelkezett
Ha elhívta a srác krossz motorozni a lányt a közeli erdei tóhoz, akkor nem húzta a száját hanem felültek és mentek, szórakozni is úgy jártak hogy mindenki kivegye a részét belőle, és ettől volt színes az életük
Itthon miért nem tudnak a más rétegek vegyülni? Rajtam vannak tetoválások, fültágító, de én érzem magamon hogy nem vagyok diszkóba való, pedig rockot sem hallgatok meg semmi, csak ez a külső tetszik, a lányokban is szinte akik a legtöbben vannak azok a koktélruhás, két sráccal felkarolva megyünk dizsibe félék, és ilyenekkel ismerkedni sem lehet ha nem vagy Ronaldo tipusú
Nem vagyunk befogadó nép, jól gondolom?
21/F
most komolyan te a filmeket veszed alapul? főleg egy tini filmet?
"a lányokban is szinte akik a legtöbben vannak azok a koktélruhás, két sráccal felkarolva megyünk dizsibe félék,"
nyilván amerikában is vannak ilyen tipusú lányok meg más tipusú lányok ahogy nálunk is...
"ilyenekkel ismerkedni sem lehet ha nem vagy Ronaldo tipusú "
és miért ilyenekkel akarsz ismerkedni, ha nem vagy diszkóba való?
Ilyenkor az Őslények országa jut eszembe a Rinocéroszpapa mondata: Gyere Kistülök, a háromszarvúak nem beszélgetnek a hosszú-nyakúakkal....
Olyan lányokkal probálj meg ismerkedni akik hasonlítanak rád, van közös téma. pl tetoválás és piercingek (nah persze itt nem a divat tetkó ribi rendszámos csajokra gondolok)
eleve a tini filmek kedvenc témája:
1.van egy iskola ahol meg van a szokásos klikkesedés
2. jön az adott főhős, akinek nem tetszik a klikkesedés, vagy a "vezető" klikk viselkedése
3. jön a konfliktus, aminek következtében a főhőst vagy kirekesztik, vagy megprobálják még jobban kirekeszteni (ha még nem volt eléggé az)
4. a főhős érzi hogy szarul vannak a dolgok, és ezért meg próbál változtatni
5. jön a nagy film varázs és a végén eltünnek a klikkek, mindenki jóba lesz mindenkivel, főhősünk az új sztár akivel meg konfliktusa volt eltűnik a süllyesztőben.
ilyen filmek: 10 dolog amit utálok benned, High School musical, Bajos csajok, meg most még az Én kicsi pónim Equestria girls mozifilm is erre hajaz
és hogy egy magyar hivatkozást is mondjak: Álom.net (eddig még csak a reklámját láttam, ugyhogy bocs ha nem az...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!