A magyar lányok miért ilyen egyformák? Pl Amerikában mindenkihez illik valaki, itt pedig nem, szerintetek minek a hatására nincsen választék az emberek között?
Van egy jó példa, kamasz/tini filmekben volt olyan hogy a nagy darab félelmetes srácnak is volt lány barátja, tegyük fel a srác rock zenén nevelkedett a lány meg igazi lányos tulajdonságokkal rendelkezett
Ha elhívta a srác krossz motorozni a lányt a közeli erdei tóhoz, akkor nem húzta a száját hanem felültek és mentek, szórakozni is úgy jártak hogy mindenki kivegye a részét belőle, és ettől volt színes az életük
Itthon miért nem tudnak a más rétegek vegyülni? Rajtam vannak tetoválások, fültágító, de én érzem magamon hogy nem vagyok diszkóba való, pedig rockot sem hallgatok meg semmi, csak ez a külső tetszik, a lányokban is szinte akik a legtöbben vannak azok a koktélruhás, két sráccal felkarolva megyünk dizsibe félék, és ilyenekkel ismerkedni sem lehet ha nem vagy Ronaldo tipusú
Nem vagyunk befogadó nép, jól gondolom?
21/F
csak azok a normális csajok sehol sincsenek (pontosabban vannak, a metroszexuálisokkal a diszkóban).
azok se normális csajok...
nyilván nem kell szélsőségekben gondolkodni, itt is mint mindenben meg van az arany közép út... attól, hogy valaki elmegy diszkóba, vagy rock koncertre még nem biztos hogy diszkó fan vagy nagy rocker... nyilván a tömegben nem őt fogják elsőnek észre veszni... (pontosabban nem vele fognak foglalkozni)
De szerintem e ízlés kérdése is. Én lány vagyok, nagyon bejönnek a fültágítós fiúk, de a páwáktól irtózom. Szerintem mindig csak olyan lányt válassz aki megért és szeret, és jól érzed vele magad. Tojd le hogy diszkóba vagy Tankcsapda koncertre jár, vagy milyen ruhát hord(
félreértés elkerülése végett nem kizárólag fültágító alapján ítélek, egyszerűen csak tetszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!