Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyar lányok miért ilyen...

A magyar lányok miért ilyen egyformák? Pl Amerikában mindenkihez illik valaki, itt pedig nem, szerintetek minek a hatására nincsen választék az emberek között?

Figyelt kérdés

Van egy jó példa, kamasz/tini filmekben volt olyan hogy a nagy darab félelmetes srácnak is volt lány barátja, tegyük fel a srác rock zenén nevelkedett a lány meg igazi lányos tulajdonságokkal rendelkezett

Ha elhívta a srác krossz motorozni a lányt a közeli erdei tóhoz, akkor nem húzta a száját hanem felültek és mentek, szórakozni is úgy jártak hogy mindenki kivegye a részét belőle, és ettől volt színes az életük

Itthon miért nem tudnak a más rétegek vegyülni? Rajtam vannak tetoválások, fültágító, de én érzem magamon hogy nem vagyok diszkóba való, pedig rockot sem hallgatok meg semmi, csak ez a külső tetszik, a lányokban is szinte akik a legtöbben vannak azok a koktélruhás, két sráccal felkarolva megyünk dizsibe félék, és ilyenekkel ismerkedni sem lehet ha nem vagy Ronaldo tipusú

Nem vagyunk befogadó nép, jól gondolom?

21/F

2013. júl. 28. 13:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
ma 14:03 79%-os jó de a kérdező arra gondolt, hogy lehet hogy úgy van öltözve vagy úgy néz ki, mert azt kedveli, de attól még a normál kinézetű csajok tetszenek neki, nem a fültágítósak meg a tetkósok, csak azok a normális csajok sehol sincsenek (pontosabban vannak, a metroszexuálisokkal a diszkóban). Nekem is volt, csak velem a fordítottja, hogy kérdezte egy csaj hogy ha rockzenét hallgatok, akkor nekem nem bakancsot kellene-e hordanom... idióta!
2013. júl. 28. 14:31
 12/15 anonim ***** válasza:
81%

csak azok a normális csajok sehol sincsenek (pontosabban vannak, a metroszexuálisokkal a diszkóban).

azok se normális csajok...

nyilván nem kell szélsőségekben gondolkodni, itt is mint mindenben meg van az arany közép út... attól, hogy valaki elmegy diszkóba, vagy rock koncertre még nem biztos hogy diszkó fan vagy nagy rocker... nyilván a tömegben nem őt fogják elsőnek észre veszni... (pontosabban nem vele fognak foglalkozni)

2013. júl. 28. 14:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
De vicces, évek alatt elérted, hogy a megjelenésed alapján egy lázadó fiatal srácnak tartsansk, aztán fel vagy háborodva, hogy miért nem vesznek komolyan? Neked nem szólt senki, hogy a megjelenésed alapján fognak téged megbízható emberként, vagy hülyegyerekként kezelni..?
2013. júl. 29. 02:39
 14/15 anonim válasza:
De szerintem e ízlés kérdése is. Én lány vagyok, nagyon bejönnek a fültágítós fiúk, de a páwáktól irtózom. Szerintem mindig csak olyan lányt válassz aki megért és szeret, és jól érzed vele magad. Tojd le hogy diszkóba vagy Tankcsapda koncertre jár, vagy milyen ruhát hord.
2014. ápr. 21. 09:00
 15/15 anonim válasza:

De szerintem e ízlés kérdése is. Én lány vagyok, nagyon bejönnek a fültágítós fiúk, de a páwáktól irtózom. Szerintem mindig csak olyan lányt válassz aki megért és szeret, és jól érzed vele magad. Tojd le hogy diszkóba vagy Tankcsapda koncertre jár, vagy milyen ruhát hord(

félreértés elkerülése végett nem kizárólag fültágító alapján ítélek, egyszerűen csak tetszik)

2014. ápr. 21. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!