Csak szerintem a magyar az egyik legirigyebb nép? (többi lent. )
Ha belegondoltok hány híres feltaláló és kutató ment ki külföldre hogy elérjen bármit is az életben.Csak utána ismerték el őket.
De vegyek egy-két példát napjainkból!
Palvin Barbi:
Igaz, tolják előre, pénzelik de akkor is olyanokat mondanak rá hogy túl kövér,átlagos,hülye stb.Könyörgöm,ha a VS kifutón jár akkor hogy lenne átlagos?!Ahelyett hogy büszkék lennének rá inkább lealacsonyítják...
ByeAlex:
Itthon halálra kritizálták, az Eurovízió után több feldolgozás is született.
Miért irigyek ennyire a magyarok?Miért nem büszkék a másikra,aki elért valamit?
Ti értitek?Mit gondoltok?
Érdekes módon más népek inkább támogatják mintsem lehúzzák egymást...
A magyarok egyáltalán nem összetartóak, pár kivétellel.
a magyarok sohasem az összetartásról voltak híresek de amit te írsz az nem egészen erről szól
minden országban ugyanez megy, csak mivel itt élsz és ezt a nyelvet beszéled, az itteni újságokat és netes portálokat olvasod, ezért csak ezt látod
de máshol is megy ez na aggódj
Azért utána ismerték fel ezeket a nagy és brilliáns elméket, mert itt, Magyarországon nincs/nem volt meg hozzá a megfelelő pénz, felszerelés stb.. Semmi köze az irigységhez.
Palvin Barbi: Tavaly járt nálunk a suliba, előadást tartott. Hááát ... nem éppen egy Einstein, azt el kell ismerni. Mondott néhány olyan dolgot, hogy csak néztem/néztünk. Ki is jöttem a felénél, annyira irritáló volt. Én nem mondom rá azt, bogy csúnya, sem azt, hogy kövér stb. De sokszor már annyit szerepel a hírekbe, hogy az ember már a fejét veri a falba. Értjük mi, hogy szép (tipikus modell kinézete van) meg minden, de ennél fontosabb hírek is vannak, nem érdekel, hogy mi van vele és amikor naponta futsz bele az életetésébe, akkor egy idő után már nem fogod se szépnek, sem ennek, sem annak látni.
ByAlex: Nekem nem tetszik sem a stílusa, sem a dala. Tök jó, hogy ilyen eredményt ért el a Eurovízion, de őt is tolja az ember képébe a média és az embert ez szerintem eléggé feltudja húzni. (Ugyanaz, mint amit P.B-nél leírtam)
Egyébként az irigység emberi tulajdonság, és mindenhol ugyanez megy csak te ezt nem látod.
BDG, Pest. Gondolom te is az vagy.
Mi aznap elhoztuk a kaját a kínaiból, mondván, hogy P. B. előadása tök jó lesz, de hát nem lett. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!