Magyar csajok, tisztában vagytok vele, hogy ti vagytok a legszebbek?
Egy ideje külföldön élek. Nős vagyok, s természetesen magyar feleségem van. De ezzel jószerivel ki is merül szépérzékem táplálása, mert az utcán alig-alig látni egy-egy hozzátok foghatót. Szóval tudjátok, hogy ti vagytok a legszebbek?
Kort is írjatok.
Attól függ hol élsz most. Németeknél elhiszem, hogy nem látsz, mert még én se nagyon láttam sok hú, de szép német nőt. :D
Viszont pl. ezer meg egy szebb amerikai lány/nő van nálam. :/ Persze magyar is. :D Úgyhogy én nem mondanám, hogy itt élnek a legszebbek. Szépek mindenhol vannak, ahogy csúnyák is. Maximum az arányok mások. 23/L
Hál' Istennek tisztában vagyok vele, hogy NEM a magyarok a legszebbek, szerencsére önértékelési zavaraim sincsenek, és vak sem vagyok.
Köztünk, magyarok közt is vannak szépek, de nem kell messzire menni (lengyel, ukrán...) hogy sokkal több szép nőbe fusson bele az ember.
Közhelyes és demagóg dolog ez a magyarok szépségéről, mióta az emberek többet utaznak, ezt már senki nem hiszi el.
A nők sem, nem kell erőltetni.
Attol fugg merre elsz es mihez hasonlitasz. Az Osztrak traktoros, tenyeres-talpas, meg az Angol remsegek kozul biztos hogy kitunnek a magyar lanyok.
Na de en jartam mar a Cseheknel, lattam mar Sved szepsegeket es Ukran bombazokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!