Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért annyira negatívak és...

Miért annyira negatívak és keserűek a magyar emberek?

Figyelt kérdés
Romániában sokkal rosszabb a helyzet, mégis sokkal vidámabbak az emberek. Miért van az, hogy a magyarok ennyire depisek és pesszimisták? Ezzel csak a saját gödrünket ássuk:/ Ez egyébként saját tapasztalat is, tesco pénztárosként érzékeltem,h az emberek 90%a búvalbélelt...rossz ezt még csak nézni is,nem hogy köztük élni...
2013. júl. 27. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Én ezt nem ettem eddig észre. Errefele a legtöbb ember vidám és optimista. Én is jól érzem magam és boldog vagyok.
2013. júl. 27. 22:06
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Én Magyarországon lakok(Budapest)és nem negatívak és keserűek.
2013. júl. 27. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
én pl azért mert több éve melózok suliba járok, de mégsincs pénzem semmire, nem járok bulizni nyaralni ezáltal az életem is elég szűkös magányos unalmas és monoton, sokat van rossz kedvem
2013. júl. 27. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
Én nem ezt vettem észre. A legtöbbször vidám, optimista emberekkel találkozok. Viszont Romániában mikor kint voltam olyan ridegséget tapasztaltam, hogy alig vártam, hogy hazajöjjek.
2013. júl. 27. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!