Honnan van embereknek pénze 10milliós autóra?
Figyelt kérdés
Autómosó melletti buszmegállónál szoktam felszállni a buszra és nagyon sok felső kategóriás kocsit látok nap,mint nap.
Bmw,Merci,Audi,Porsche,stb..
Mégis miből van pénzük ilyen kocsit venni és fenntartani?
A többség ráadásul dízeles ami nem két forint literje.
2015. jún. 11. 23:13
41/43 anonim válasza:
Jogos utolsó,igen 15-ért talán még van értelme de az max 5 éves legyen mert akkor már nem zuhan olyan nagyot az értéke,és élmény bele ülsz egy ilyenbe más,olyan mintha szexeltél volna 100 nővel,olyan élményt ad,kb. amikor beültem egy Audi S7-be majdnem elsültem olyan jó érzés volt.
42/43 anonim válasza:
Másik fele, hogy itthon sok a részletes autó, havi 60 ezer törlesztő mellé üzemanyag és casco párosul akkor egy nagyobb hiba esetén sokan az új autókat is kezdik mókolni.
43/43 anonim válasza:
Azért van aki tisztességesen is szerzi meg azt a a pénzt.
Attól még hogy valakinek BMWje vagy Porsheja van attól még nem biztos hogy bűnöző.
Lehet hogy jól kereső vállalkozó, vagy jól kereső munkahelye van, vagy jogász...
Vagy épp örökölt, nem kell mindjárt arra gondolni hogy biztos bűnöző, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!