Honnan van embereknek pénze 10milliós autóra?
Figyelt kérdés
Autómosó melletti buszmegállónál szoktam felszállni a buszra és nagyon sok felső kategóriás kocsit látok nap,mint nap.
Bmw,Merci,Audi,Porsche,stb..
Mégis miből van pénzük ilyen kocsit venni és fenntartani?
A többség ráadásul dízeles ami nem két forint literje.
2015. jún. 11. 23:13
1/43 anonim válasza:
Hitel, lányok futtatása, vagy éppen a fiúké, drog....
2/43 anonim válasza:
Bármennyireis furcsa kedves kérdező, léteznek emberek akik nem állnak meg a szakmunkásképzőnél, hanem tanulnak. A havi 3 millából meg nem nehéz kispórolni...
3/43 anonim válasza:
Cégük van. Vagy nagyon magas fizetésük. Nem mindenki minimálbéres.
4/43 anonim válasza:
3 dolog lop csal hazudik! nekem ne mondja senki tiszteségesen nem lehet megélni
5/43 anonim válasza:
Én is szoktam látni Bentley Continental-t,Maserati GranTurismo-t,Luxus BMW-t egyedi fényezéssel...Ezek tuti cigók,vagy hasonló hazug,csaló,sikkasztó,lehúzós népek autói.Lassan már csak a két véglet lesz, a nagyon szegények,és a nagyon gazdagok.
6/43 anonim válasza:
Jaj de irígy valaki :D Ahelyett h mások életével foglalkozol, inkább törődj magaddal.
7/43 anonim válasza:
Én 3 embert ismerek, akiknek luxusautója van: az egyiknek étterme van, a másik építészmérnökként dolgozik egy olasz cégnek, a harmadik orvos. Egyikük sem bűnöző.
8/43 anonim válasza:
ma 23:45 nem lesz ha nem már az a 2 véglet van
9/43 anonim válasza:
Kedves Kérdező, amikor ilyet látsz gondolj arra, hogy mennyi hitel van ezeken az autókon, és máris elviselhetőbb a büdös, igénytelen tömegközlekedés....
10/43 anonim válasza:
Tudod, van aki tanul. És vannak a bűnözők aztán, hogy melyik autó tulaja melyik kategóriába tartozik az már rejtély. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!