Honnan van embereknek pénze 10milliós autóra?
Autómosó melletti buszmegállónál szoktam felszállni a buszra és nagyon sok felső kategóriás kocsit látok nap,mint nap.
Bmw,Merci,Audi,Porsche,stb..
Mégis miből van pénzük ilyen kocsit venni és fenntartani?
A többség ráadásul dízeles ami nem két forint literje.
" hogy arányaiban túl sok a luxusautó ahhoz képest, hogy mennyire kevés olyan pozíció van, ami csalás és mutyi nélkül elérhetővé tesz egy 30-40 milliós autót."
Hulyeseg. A valosag az hogy egy csomo olyan ember aki megtehetne, nem jar 30-40 millas autoval. Mert mondjuk inkabb vesz meg egy gepet a vallalkozasaba.
Az orszagban tizezrevel vannak olyan kis es kozepes vallalkozasok, amik siman kitermelnek egy ilyen autot akar minden evben. Rengeteg multi van, akiknek a menedzsmentje ilyen autokkal jar. Csak a gyori Audiban tobb szaz olyan menedzser van akinek jar ceges auto, es ez egy ceg.
Vállalkozó,olyan pozícióba kerül.
Törekedni kell rá és kész ennyi a titok.
Ez a csaló meg ilyen olyan ezt hagyjuk,én konkrétan többet is ismerek aki sikeres és nem csal,akkor most hogy lesz.
Talán meg kellene mozdulni és tenni érte,ennyi.
"Törekedni kell rá és kész ennyi a titok.
Talán meg kellene mozdulni és tenni érte,ennyi."
Fiatal vagy és naiv, nem haragszunk. Ha ennyi elég lenne a 10 milliós autóra, akkor más nem is lenne az úton.
Gondolod utolsó?
Nem naív csak nagyon erre vágyok már kis gyerek korom óta amíg más aludt én mindig gazdag életre gondoltam,amíg más gyerek sírt én a pénzre gondoltam.
Nem könnyű de úgy vagyok vele,hogy utolsó leheletembe is kerül de lesz 10+ milliós kocsim.
"már kis gyerek korom óta amíg más aludt én mindig gazdag életre gondoltam"
Hát itt azért komoly személyiségzavar van a háttérben, úgy nézem. Inkább pszichológusra gyúrj, ne BMW-re.
És miért is utolsó?
Mire gondolsz?Neked talán nincsen célod?
10M-nél indul de efelett vannak a komolyak igen,de lehet még kevesebbért is találni nagyon szép verdákat,ledöbbentem:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
10M felettiek már jobban adják:
1. [link]
2. [link]
Szóval igen 10M alatt is vannak,de felette indul be,és még csak Audit néztem se Bömbit se Aston Martint se Mercit,se Lexust nem néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!