A vidékről Budapestre költözött embereknek miért kell ordítozni?
Nem akarok provokálni, de 3 család lakik az utcámban, az utóbbi két évben költöztek fel vidékről, és olyan hangosak, hogy tőlük zajos az utca!
Kezdjük ott, hogy a ház előtt beszélik meg mi volt a munkában! Mert a házban tilos beszélgetni...
És látom, hogy 2 méterre állnak egymástól, de az uta másik felében hallom mit beszélnek. Nagyon idegesítő!
Miért kell a vidéki embereknek kiabálva beszélni?
Ott ffalun ahol voltam mindenhol csend volt!
Vannak vidékek, ahol hangosabban beszélnek. Én Kelet-Mo-i vagyok Budapesten lakom 15 éve(nem falusi, hanem nagyvárosi), de ha otthon vagyok, kicsit hangosabban beszélek.
Persze nem ordenáré paraszt módjára és szavakkal, de kicsit hangosabban. Szóval szerintem igen, a vidékiek egyszerűen hangosabban beszélnek:D
Ez inkább intelligenciahányados kérdése, én is vidéken vagyok, vannak emberkék itt, akik úgy üvöltöznek ha velem beszélnek, mintha 100m-re lennék tőlük.
Laktam lakótelepen is, ott a légyzümmögés is hallatszik, ott csak suttog mindenki.
Én nem kiabálok, lehet, csak szokás kérdése, Bp-n laktam 27 évig, de 14 éve már vidéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!