Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Uj munkahely miatt költöznék...

Uj munkahely miatt költöznék vidékről (Észak-Mo) Budapestre, nekem van most munkám, de a feleségemnek itt nincs sajnos, van egy 9 éves gyerkőc is. Folyt lent?

Figyelt kérdés

Szóval én megkapok egy állást kb netto 280-ért, 18.Ker-ben (Pestszentlőrinc, Pestszentimre) terveznénk albérletet keresni, illetve a gyereknek sulit, majd a nejemnek valami munkát (kereskedelemben)de nem tesco és lidl...

Van valakinek tapasztalata? Meg tudjuk ezt szokni, itt falun semmi sincs, gyereknek a suli "jó" de se sport, se szakkor, se foglalkozás és ő ezeket igényli.

Nem vagyunk "paraszt" felfogásúak, de itt vidéken jelenleg minden stagnál. Van valakinek tapasztalata, elsősorban akik családdal költöztek fel Pestre? Hogy boldogultok? Hogy érzitek magatokat?

Hétvégén hazajárnánk ide a családi házunkba.

Köszönöm a válaszokat.

2014. júl. 15. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Aki mer,az nyer!:) Én csak ennyit mondok,mert biztatnálak!A gyerek 9 évesen gyorsan hozzászokik,mert még könnyen alkalmazkodik az újhoz.

Ezt most kell meglépni,mert lehetőség adódott rá!

2014. júl. 15. 15:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ha ezt most nem lépem meg akkor szerintem soha, van pár ismerősöm Pesten, sőt a munkahelyre is ismerős ajánlott. A gyerek miatt nem kell félni? Be tud illeszkedni? Okos vagány kis srác egyébként.
2014. júl. 15. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Már miért ne tudna beilleszkedni? Itt pesten sem emberevők a gyerekek :) Semmi gondja nem lesz, teljesen nyugodt lehetsz, úgyhogy hajrá! Ja, és a feleséged is sokkal esélyesebb, hogy talál munkát. Ezzel a lépéssel csak nyerhettek! :)
2014. júl. 15. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!