Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az embereknek melyik korukban...

Az embereknek melyik korukban legszebb az arcuk?

Figyelt kérdés
Tizenévesen, huszonévesen, vagy 30-40 körül? Általában gondolom (nők/férfiak külön). Lehet, hogy hülye kérdés, de na.. :D
2014. júl. 15. 11:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 20-30 között durván.
2014. júl. 15. 11:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 5 éves koruk körül.
2014. júl. 15. 11:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Húszévesen olyan az arcod, amilyennek a természet teremtette. Harminc évesen olyan, amilyenre az élet formálta. De ötven évesen olyan, amilyet megérdemelsz.

-Coco Chanel

2014. júl. 15. 11:27
 4/15 anonim ***** válasza:

Minden kornak megvan a maga szépsége.

Az frissen-szült anyukának a kisbabájáé. A 60 éve boldogan együtt élő házaspárnak a társáé.

2014. júl. 15. 11:30
 5/15 anonim ***** válasza:

szerintem 35 éves korig még simán lehet pattanásos az arcod, ha így érted, hogy szép-e, akkor azt mondanám, hogy tinikorIG szép az ember arca.

a nőkre azt szokták mondani, 20-25 között.

attól függ, kire mit mér az élet, én most 27 leszek, de az elmúlt 1,5 évem borzalmas volt, és az arcom nagyon sokat öregedett.

2014. júl. 15. 12:01
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor boldogok...
2014. júl. 15. 12:05
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az ember egészséges és boldog. Szerintem valamikor a 20as években van
2014. júl. 15. 12:16
 8/15 anonim ***** válasza:
Amikor szerelmetes <3
2014. júl. 15. 12:18
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez is elég emberfüggő,ahogy a szépség fogalma is.

Nekem akkor szép egy ember arca,ha boldognak látom,ha örül valaminek,ha csillognak a szemei,ha mosolyog,ha vidám,és ha magabiztos.:)

Ugyanakkor nekem is voltak időszakaim,amikor hol szebb volt az arcom,hol csúnyább.Hiába vagyok "még csak" 18 éves(lány),attól függetlenül nekem például volt már szebb az arcom,15 évesen,mikor először lettem igazán boldog és szerelmes,felhőtlenül,2 évig.Persze abban a két évben az volt,hogy változtunk,Ő is,én is.Mikor már a második év végén láthatóvá vált,hogy valószínűleg vége lesz a kapcsolatunknak(1 hónappal a vége előtt),akkor azért elkezdett olyanná formálódni az arcom,mint most amilyen.

Most szerintem egyáltalán nem szép arcom van,a szemeim sem csillognak és nem vagyok boldog.Ritkán mosolygok.

Mondjuk egy előny van nálam,hogy én kevésszer nevetek,de ha nevetek,akkor sokat,hangosan,és nagyon.Élvezem azokat a perceket,amikor boldog lehetek...és remélem,hogy mostanában jön el az a boldogság,ami 4 éve kezdődött.

18/L

2014. júl. 15. 12:39
 10/15 anonim ***** válasza:
28%

"Minden kornak megvan a maga szépsége.

Az frissen-szült anyukának a kisbabájáé. A 60 éve boldogan együtt élő házaspárnak a társáé."

"Ez is elég emberfüggő,ahogy a szépség fogalma is.

Nekem akkor szép egy ember arca,ha boldognak látom,ha örül valaminek,ha csillognak a szemei,ha mosolyog,ha vidám,és ha magabiztos.:)"

elnézést, de ezek a tipikus nő mellébeszélések. persze minden kornak megvan a szépsége. csak vhogy 10 férfiből 9 vonzóbbnak tartja ugyanazt a nőt 22 évesen, mint 35 évesen.

a szépség nem nem szubjektív, illetve bizonyos fokig igen, de mégis ha választani kéne, akkor a legtöbb férfi 22 éves nővel feküdne le, nem 40 évessel.

Én (és a férfiak többsége) legvonzóbbnak egy 20 év körül lányt tart, és közvélemény-kutatások szerint a legtöbb férfi is így vélekedik. már egy 27-28 éves nő is kezd ráncosodni, nem véletlenül szokták mondanim,h a nők hamar elérik a csúcsot, ami a kinézetük illeti, és onnan lefelé vezet az út.

A nőknek ezzel szemben általában a 30-35 éves férfiak tetszenek, akkor már nem kisfiús az arcuk, hanem markánsabb, karakteresebb.

de nekem mindegy, végül is mindenki élhet álomvilágban, és hihet olyan dolgokban, h "nem a kortól függ a szépség". és ezzel senkit nem akartam megbántani.

2014. júl. 15. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!