Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miből telik az embereknek erre?

Miből telik az embereknek erre?

Figyelt kérdés
Sok tizen-huszonéves lánynak luxustáskákra, órákra, ruhákra, utazásokra? Félreértés ne essen, nem vagyok irigy, csak körülöttem rengeteg lánynak van pl. Michael Kors órája 100 ezer forintért, vagy Gucci ruhája nemtudom hányszáz ezer forintért stbstb. Átlagos szüleik vannak,mint nekem. A lányok nem dolgoznak, sokuk nem is tanul. Miből telhet ezeknek a lányoknak minderre?
2014. júl. 12. 18:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a szuper márkás vackok az esetek nagy részében replikák, piacon megkapod olcsóér'

Azon túl meg vannak azok a lányok is, akiket eltart és pénzel "apuci"

2014. júl. 12. 18:08
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem replikák, na meg ott a sok utazás... utaztam én is, de ezeket az egyetemi ösztöndíjből finanszíroztam, plusz dolgoztam mellette, mert az ösztöndíj önmagába kevés lett volna rá. Azt meg nem tudom elképzelni hogy ezeket a lányokat apuci pénzeli, mert középosztálybeli szüleik vannak. Egyébként a kérdést azért írtam ki, mert Instagramon rengeteg lányt látok, akiknél ott virít a MK, DKNY karóra, LV táskával és még sorolhatnám. Komolyan, az is eszembejutott hogy Dubajoznak, vagy nem tudom, mert abszurd hogy ennyi gazdag ember legyen Magyarországon.
2014. júl. 12. 18:11
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
biztos a sarokról van...:D
2014. júl. 12. 18:15
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Hát ezen én is gondolkodtam már. Sok 30 évesnek olyan háza van pest melletti falukban, hogy leszopom magam. MIBŐL?
2014. júl. 12. 18:17
 5/14 anonim ***** válasza:
16%
ki nem fossa telibe amúgy milyük van... nem értem ez téged miért zavar,egyébként meg kínai kópia az összes,de ha véletlen nem az,akkor is mivan?Tipikus magyar mentalitás a másikkal foglalkozni...
2014. júl. 12. 18:19
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Vannak akik lopnak munkahelyről és így spórolnak.
2014. júl. 12. 18:20
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Tipikus magyar? Talán te franci vagy esetleg indonéz?:O
2014. júl. 12. 18:21
 8/14 anonim ***** válasza:
96%

Vagy gazdag pasija/szeretője van,vagy sok a márka utánzat cucca,vagy árulja magát neten...

Az átlagos szülők nem vesznek ilyeneket.

2014. júl. 12. 18:32
 9/14 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon takarékosan és szerényen élnek, operába és színházba nem járnak, könyvet nem olvasnak, csak ilyenekre költenek többet.
2014. júl. 12. 18:35
 10/14 Zsebvirág ***** válasza:
100%
Nekem meg az jutott eszembe, hogy sok olyan embert ismerek aki minimálbérért dolgozik és autóval jár be mindennap a munkahelyére... Kérdés: Miből? :D
2014. júl. 12. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!