Miből telik az embereknek erre?
Figyelt kérdés
Sok tizen-huszonéves lánynak luxustáskákra, órákra, ruhákra, utazásokra? Félreértés ne essen, nem vagyok irigy, csak körülöttem rengeteg lánynak van pl. Michael Kors órája 100 ezer forintért, vagy Gucci ruhája nemtudom hányszáz ezer forintért stbstb. Átlagos szüleik vannak,mint nekem. A lányok nem dolgoznak, sokuk nem is tanul. Miből telhet ezeknek a lányoknak minderre?2014. júl. 12. 18:03
11/14 anonim válasza:
elottem iro, konkretan havi 20000~bol.
12/14 anonim válasza:
Manapság sokan inkább lemondanak az alapvető dolgokról, hogy cserébe luxustermékeket vásárolhassanak.
13/14 anonim válasza:
Félretett pénzt amit ilyen szarokra költenek? Néha bejöhet egy kis szopás itt egy kis szopás ott... Meg volt múltkor egy kérdés ahol a csajnak a barátja ifost vett neki. Ki van ez találva ne aggódj, de ha megnézed az ilyeneknek másuk nincs is, főleg nem eszük.
14/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!