Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az embereknek melyik korukban...

Az embereknek melyik korukban legszebb az arcuk?

Figyelt kérdés
Tizenévesen, huszonévesen, vagy 30-40 körül? Általában gondolom (nők/férfiak külön). Lehet, hogy hülye kérdés, de na.. :D
2014. júl. 15. 11:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

de utolsó, attól hogy te egy hímsoviniszta tinédzser vagy, mi még nem lettünk csúnyábbak. ezt vágod? :D

amúgy azt kérdezte a kérdező, hogy az arcuk. szerinted az arcuk miatt tetszenek a férfiaknak a huszonéveeee...na jó, bele se akarok kezdeni ebbe a vitába egy hülyével:D

2014. júl. 15. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem a 35-50 közötti női arcok tetszenek a legjobban.

Én 25 éves vagyok, lány és nekem pl. egy 30 alatti nő az csak lány.

A középkorú nőknek már komolyabb de szép ara van.

Mindenki ilyen fiatalság mániás...én nem.

2014. júl. 15. 13:47
 13/15 anonim ***** válasza:

"de utolsó, attól hogy te egy hímsoviniszta tinédzser vagy, mi még nem lettünk csúnyábbak. ezt vágod? :D

amúgy azt kérdezte a kérdező, hogy az arcuk. szerinted az arcuk miatt tetszenek a férfiaknak a huszonéveeee...na jó, bele se akarok kezdeni ebbe a vitába egy hülyével:D"

nagyon jól be is mutattad az átlag női érvelést.

leírom: "közvélemény-kutatások szerint a legtöbb férfinak a fiatal lányok tetszenek, erre te azt válaszolod,h hímsoviniszta vagyok, aha.

tehát ha azt válaszolja sok férfi,h a fiatal nőket szereti, az azt jelenti,h én hímsoviniszta vagyok. a logikával mintha lennének gondjaid.

az arc nem külsőhöz tartozik? nem nagyrészt az arctól függ, h szépnek találunk-e vkit? az arc nem öregszik? ezek költő kérdések.

az erőltetett szmájlizással és gúnyolódással meg azt mutatod be, h nem nőttél fel és h nem tudsz személyeskedés nélkül érvelni, illetve h érveid sincsenek. bár az is lehet h csak troll vagy, vagy egy kislány, aki unatkozik a nyári szünetben. részemről lezárva, annak magyarázok, akinek van értelme.

2014. júl. 15. 13:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés, mert embere válogatja, hogy ki a szép: van, aki csak 40-50 éves korában néz ki jól, de van olyan, aki 10-től már látszik rajta, hogy szép (lesz).
2014. júl. 15. 17:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:) Akkor úgy látszik ez elég változó :)
2014. júl. 15. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!