Az embereknek melyik korukban legszebb az arcuk?
de utolsó, attól hogy te egy hímsoviniszta tinédzser vagy, mi még nem lettünk csúnyábbak. ezt vágod? :D
amúgy azt kérdezte a kérdező, hogy az arcuk. szerinted az arcuk miatt tetszenek a férfiaknak a huszonéveeee...na jó, bele se akarok kezdeni ebbe a vitába egy hülyével:D
Nekem a 35-50 közötti női arcok tetszenek a legjobban.
Én 25 éves vagyok, lány és nekem pl. egy 30 alatti nő az csak lány.
A középkorú nőknek már komolyabb de szép ara van.
Mindenki ilyen fiatalság mániás...én nem.
"de utolsó, attól hogy te egy hímsoviniszta tinédzser vagy, mi még nem lettünk csúnyábbak. ezt vágod? :D
amúgy azt kérdezte a kérdező, hogy az arcuk. szerinted az arcuk miatt tetszenek a férfiaknak a huszonéveeee...na jó, bele se akarok kezdeni ebbe a vitába egy hülyével:D"
nagyon jól be is mutattad az átlag női érvelést.
leírom: "közvélemény-kutatások szerint a legtöbb férfinak a fiatal lányok tetszenek, erre te azt válaszolod,h hímsoviniszta vagyok, aha.
tehát ha azt válaszolja sok férfi,h a fiatal nőket szereti, az azt jelenti,h én hímsoviniszta vagyok. a logikával mintha lennének gondjaid.
az arc nem külsőhöz tartozik? nem nagyrészt az arctól függ, h szépnek találunk-e vkit? az arc nem öregszik? ezek költő kérdések.
az erőltetett szmájlizással és gúnyolódással meg azt mutatod be, h nem nőttél fel és h nem tudsz személyeskedés nélkül érvelni, illetve h érveid sincsenek. bár az is lehet h csak troll vagy, vagy egy kislány, aki unatkozik a nyári szünetben. részemről lezárva, annak magyarázok, akinek van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!