Szerintetek normális az ilyen szomszéd?
Figyelt kérdés
Társasház közös udvarán kiengedjük a gyerekeket (2 és 5 évessek), mert midig ott játszanak. Most, hogy a kedves szomszéddal haragban vagyunk azt csinálja, hogy ha csak az én gyerekeim játszanak kint akkor mindig kinyitja a kerítés kaput. Megjegyzem az útcán hatalmas forgalom van és a bokrok miatt még egy felnőttnek is körülményes kimenni az útcára úgy, hogy el ne üssék. Én tudom, hogy merő rosszindulatból csinálja de hogy sűlyedhet valaki odáig, hogy azt várja, hogy a gyerekeim kimenjenek az útcára és elüsse őket valami autó. Ha becsukom a kaput már rohan és nyissa ki. Ha nincsenek kint a gyerekeim akkor bezárja. Jogilag mit tudok ellene tenni?2015. máj. 29. 17:06
11/11 anonim válasza:
A gyerekeknek nyugaodtan el lehet mondani,hogy most nem vagytok jóban a szomszéddal,ezért figyeljenek a kapura és ne menjenek oda.Persze azért köszönni lehet.A problémát kellene ésszerű módon megoldani,mert ez csak mérgezi a légkört még évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!