Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi a jobb ha lehajtott fejjel...

Mi a jobb ha lehajtott fejjel a földet bámulva elmegyek előttük vagy ha kihúzom magam és a szemükbe nézek a romáknak?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok és van egy roma csapat az utcában.
2015. febr. 5. 23:55
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Igen igen, csak míg a magyarnak a haverja humbukra nem ugrik, addig a cigányok barátai, tesvírei az ingyen balhéra ugranak, ahol lehet játszani a kemény csávót. Igaz, hogy leszarja, hogy a tesvírível mi van, de ha balhéról van szó, ugrik. Ismerek ilyet. A másik, hogy a párom is cigány. Utálja őket. Ahonnan ő jött, ott majdnem mindenki az, de ki tudott törni, mert ki akart törni. Gyűlöli a bőrszínét, mert rengetegszer érte ebből adódoan hátrány, de ezt is elfogadja (még ha nehezen is), mert neki is vannak előítéletei a cigányokkal kapcsolatban. Az arányokat kéne nézni. Igen, a magyarok között is van legalja, meg gerinctelen, DE a cigányok között ezek vannak sajnos többségben. Mint említettem a párom cigány és látszik is rajta...mit ad Isten, 3 suttyó cigány akarta lelopni róla a bőrdzsekijét...nem sikerült (mint említettem, olyan helyről jött, ahol szinte mindenki cigány, tehát megtanult "dzsungelharcos" lenni :):))

Egyébként meg a kérdésre válaszolva, nekik tök mindegy, ha fittos kedvükben vannak, tök mindegy, hogy rájuk nézel e vagy sem. Ha rájuk nézel "mit nézőő paraszt g..i", ha nem nézel rájuk "dik má ide se mer nézni"...

2015. máj. 22. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!