Te mit szólnál, ha egy bulin kiderülne, hogy valakinek sokkal jobb a szobája nálad?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, felköltöztem külön lakrészbe a tetőtérbe, külön lépcső van, de nem lakom külön, pl. nincs konyha vagy ilyesmi. van egy saját nagy szobám, egy fürdőszobám, egy gardróbom meg egy pici előterem, amiből ilyen kis nappaliszerűt csináltam, odaraktam 2 fotelt, és onnan boltív van a szobámba. A lényeg, hogy nem hívok át ismerősöket, csak a legjobb barátaimat hívtam meg, mióta itt vagyok. Régen is volt olyan ismerősöm, aki folyton megjegyzéseket tett, hogy mi jobban állunk anyagilag, mint ő, és ezt próbálta kihasználni (nem akart fizetni semmiért, mindig én fizessek, össze is vesztünk). Szóval szívesen tartanék bulit, de félek, hogy azt hiszik, hogy menőzöm a szobával, vagy megjegyzéseket tesznek.2015. jan. 1. 11:22
1/12 A kérdező kommentje:
Hülyén sikerült fogalmaznom: sokkal jobb a tiédnél.
2015. jan. 1. 11:23
2/12 anonim válasza:
Semmit, nem vagyok már tizenéves hülyegyerek, hogy ilyenen akadjak fenn. Aki ezt csinálja, kérdező, az még egy irigy kis pisis, én biztos nem barátkoznék vele ezek után.
3/12 A kérdező kommentje:
Már én sem barátkozom vele, csak úgy megmaradt bennem a dolog.
2015. jan. 1. 13:22
4/12 anonim válasza:
Alapvetően 19 évesen már nem ilyenben kellene gondolkozni hogy "az ő szobája jobb mint az enyém".
5/12 A kérdező kommentje:
Szerintem sem, de ezt tapasztaltam.
2015. jan. 1. 13:50
6/12 A kérdező kommentje:
Mármint a mostani szoba az új, de úgy általában.
2015. jan. 1. 13:51
7/12 anonim válasza:
Nem lepődök meg, mert az én szobám úgy néz ki mint egy háborús hadszíntér. Ha nincs kupi még akkor is olyan zsúfolt :D
8/12 A kérdező kommentje:
:)
2015. jan. 1. 14:09
9/12 anonim válasza:
Mindegyiknél van jobb,tehát teljesen mindegy,hogy kié a jobb.Legalább kėnyelmesen lehet bulizni.
10/12 A kérdező kommentje:
Akkor jó. :)
2015. jan. 1. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!