Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi a jobb ha lehajtott fejjel...

Mi a jobb ha lehajtott fejjel a földet bámulva elmegyek előttük vagy ha kihúzom magam és a szemükbe nézek a romáknak?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok és van egy roma csapat az utcában.
2015. febr. 5. 23:55
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%

Kihúzod magad, előre nézel és elmész mellettük :D

Én így szoktam.

2015. febr. 6. 00:00
 2/21 anonim ***** válasza:
52%
Egyértelmű, hogy kihúzva rájuk pillantva elmész mellettük. Vagy szólsz a haveroknak és ha gond van akkor egyesével jól elveritek őket.
2015. febr. 6. 00:15
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írta, én is így csinálom, és "meg se hallom" őket. Nekem egyszer beszóltak, amikor tömegközlekedéssel mentem esküvőre szépen felöltözve, mentem tovább rezzenéstelen arccal, így nem voltam számukra érdekes. Mondjuk én nem találkozom rendszeresen ilyen problémás csapatokkal. A normálisabbak meg tudnak viselkedni.
 4/21 anonim ***** válasza:
81%
Mellesleg nem roma hanem cigány!
 5/21 anonim ***** válasza:
Ha bámulod őket szemükbe nézel akkor már elkezdik a "mitnézeee?" szöveget és betámadhatnak.Ne nézzrájuk de ne is a földet nézd. Vigyél legalább egy gázsprayt és használd ha közelednek.
2015. febr. 6. 08:50
 6/21 anonim ***** válasza:
Így van, a cigányoknak sosem szabad a szemébe nézni. Ha elkapják a szemkontaktust, egyből rámennek. Egyenes háttal, határozottan, és gyorsan menj el mellettük, miközben a távoli horizontot nézed magad előtt, de úgy, hogy a periférikus látásoddal csekkold őket, mert ha támadnak el tudj hajolni.
2015. febr. 6. 12:02
 7/21 anonim ***** válasza:

Utolsó, látszik hogy neked már nagy gyakorlatod van ebben.

Igazad van, ezektõl félni kell mint a tūztõl, pláne ha falkában vannak a piszkok

2015. febr. 6. 13:55
 8/21 anonim válasza:
0%

Az a baj hogy igy fogod fel, elso neked hogy: csapat, ciganyok, akkor parazol, persze ha feher lenne a boruk szine . eszedbe se jutna felni !

Ha az en szemembe neznek kicsit hosszabb ideig felpezsdul a verem, nallunk ez kihivast jelent!

Egy cigany lany

2015. febr. 6. 19:34
 9/21 anonim ***** válasza:
# 8 - Csajszi, én gyanítom, hogy a kérdező által említett csoport tényleg problémás, feltételezem, hogy jól ismeri őket, hogy ne érezze magát biztonságban a közelükben. Én is ismerek problémás bandákat (származástól függetlenül), az ő közelükben én is óvatos vagyok, és igyekszem tudomást se venni róluk. Nyilván, aki normálisan viselkedik, ahhoz én is másképp állok hozzá.
2015. febr. 6. 19:37
 10/21 anonim válasza:
0%

9 !

Igen ez is lehet, csak en mar azert kovetkeztetek egybol hogy csak a szinuk miatt ijed mert nem nagyon irt semmi mast de nyilvan amit te irsz az is valoszinusitheto! En hozza vagyok szokva a rasszizmushoz, ezert erre asszocialtam!

2015. febr. 6. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!