Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi a jobb ha lehajtott fejjel...

Mi a jobb ha lehajtott fejjel a földet bámulva elmegyek előttük vagy ha kihúzom magam és a szemükbe nézek a romáknak?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok és van egy roma csapat az utcában.
2015. febr. 5. 23:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%
Valaki már leírta előttem, hogy nem roma hanem büdös cigány. Ez így igaz. Nem nézel a szemébe és elvonulsz. Egyébként ha legálisan lehetne, mindegyik mocskos pofájához fegyvert fognék és lelőném mint egy darab szart.
2015. febr. 6. 20:37
 12/21 anonim válasza:
32%

Utolsó válasz adó szép értelmes ember lehetsz, amit írtál csak a te lelkivilágodat tükrözi.

a másodikos Lacika ellopja a cukrodat, ezért te az egész második osztályt utálod ! kb !

én cigánynak születtem, büszke vagyok rá! soha egy rossz szót nem szóltam ok nélkül senkihez, soha nem basztattam egy magyart sem csak mert magyar, nem verekedtem, nem raboltam, nem segélyen élek, és mégis megvan mindenem és a MAGYAR asszonyomnak mindent megtudok adni saját munkaerőmből összerakott pénzemből! és tudod hogy hány tisztességes cigányt ismerek? nagyon sokat! vannak bőven olyanok, akik rossz emberek de azok ugyanúgy megvannak köztetek magyarok között.... Nagyon nehéz az elfogadás mi? Csak az feleditek el, hogy CIGÁNYOK VAGYUNK, ÉS TUDOD MILYEN CIGÁNYOK?:) MAGYAR CIGÁNYOK !! Mi is Magyarok vagyunk..

2015. febr. 6. 21:32
 13/21 anonim ***** válasza:
40%

Engem spec kétszer raboltak ki a cigányok, húgomnak átvágták a torkát (életben van), mindezt miután felköltöztünk Budapestre az egyetemre. :D

De én nem vok rasszista a 8as kis luvnyát gerincre vágnám!

2015. febr. 6. 21:35
 14/21 anonim válasza:
32%
Ja, egyébként meg neked aztán "Van" VÉRED, hogy te is azt tanácsolod "nézz le ne nézz rá", valószínűleg te is nyusziként mész el minden kicsit sötétebb bőrű mellett, mert félsz!
2015. febr. 6. 21:35
 15/21 anonim ***** válasza:
73%
# 12 - nem is veletek van probléma, de minden rétegben vannak problémások, és szélsőségesek egyaránt.
2015. febr. 6. 21:51
 16/21 Keito ***** válasza:

Beteges történelmi időket élünk, tehát egészséges megoldást nem lehet találni erre a jelenségre sem. Az a sajnálatos paradoxon, hogy a helyzet megoldásának a kulcsa pont azoknak a kezében van, akik azzal önmagukat zárják ki a civilizált társadalomból, viszont a törvény mégis azokat kényszeríti a "türelmes kulcsreszelgetésre" akik a civilizációt felépítették.

Gondolom, a fentiek viszonyában értelemszerű, hogy nem veled van a baj, tehát nem is neked kellene a megfelelő magatartás formát megkeresni, ám sajnos már elég csak ennyit kijelenteni ahhoz, hogy bárkiből rasszistát faragjanak.

Egy cigánycsorda elvárásainak megfelelően viselkedni egyszerűen képtelenség, hiszen pont azért vonulnak állatként a közterületeken, hogy tomboljanak, demonstráljanak és áldozatokat keressenek.

Nincs praktikus viselkedési formula a betegesen kötekedő arrogancia ellen, mert aki kárt akar okozni, az meg is fogja tenni azt.

Én a magam részéről sehogyan sem reagálok a jelenlétükre, keresztül nézek rajtuk, mintha nem is léteznének, amit nem nehéz "megtanulni".

Egyszerűen keresni kell egy pontot a tekintet számára valahol távolabb, a csorda mögött és arra nézve közönyösen kell elhaladni a közelükben.

Emiatt elnyertem néhányszor "gizda", jelzőt, de valahogy nem érintett mélyen a dolog.

2015. febr. 9. 11:21
 17/21 anonim ***** válasza:
Mivel csoportban vannak,legjobb még azelőtt átmenni az utca túloldalára,mielőtt észrevennėnek.A szembe nézés kihívás és akkor is beléd kötnek,ha semmi okuk rá.Amúgy a csoportban járkálás az ő túlélési stratégiájuk,mivel ha egyedül vannak,esélyes,hogy beléjük kötnek több tagból álló fehėrek és szintėn minden ok nėlkül elveregetik.
2015. febr. 10. 09:26
 18/21 Arobi válasza:
82%

Ne görnyedj semmiképp,normálisan menj,de ki se húzd magad,csak egy pillanatra nézz feléjük,hogy fel bird mérni a helyzetet. A szemükbe ne nézz ! Olyanok mint a kutyák,kihívásnak veszik,és kötekednek,támadhatnak. Semmi olyat ne tégy,ami az átlagos normális visekedéstől elüt. Ha beszólnak,"nem hallod',érted,és nyugodtan mész tovább. Ha nem hagyják,megint szólnak,vagy megindulnak feléd,akkor kérdezd meg normálisan,hogy: mit akarnak ,te sietsz ? Még ha beszóltak is(csúnyán,sértőn)akkor se .vágjál vissza,mert erre várnak,hogy megtámadhassanak. Ez provokáció. Ha, végképp nem hagynának,akkor közöld nyomatékosan,hangosan,de ne kiabálva,hogy Rendőrt fogsz hivni,és bezárják őket ! Erre pampogni,kiabálni fognak,de már NEM MERNEK megtámadni ! Akkor lépj le. Legközelebb nyugodtabban mehetsz arra,mert már tudják hányadán állnak veled. Persze beszólogatni fognak,söt jobban,hogy "vamzer",stb.,de egy idő után abbahagyják majd. A lényeg,hogy így a legbiztonságosabb. Haverkodni tilos velük,abból a magyar csak vesztesen jöhet ki !

Remélem segít, hali Bert

2015. febr. 20. 11:02
 19/21 Arobi válasza:

Olvastam itt egy cigány nemzetiségű honfitársunk válaszát. Valóban,nem lett kihangsúlyozva,hogy ez csak a"terrorista"egyedekre vonatkozik. Mert igen sokan vannak közöttük nagyon rendes,jó emberek,magam is ismerek,ismertem ilyeneket. Tehát nem szabad nektek a jóknak magatokra venni ezt,mert ez nem rólatok szól,hanem azokról,akiktől ti is szoktatok szenvedni ! Jól mondom ? Mert nekem a jóérzésű romák ezt mondták . Veletek az égvilágon semmi bajunk nincs,és örülünk a folklórnak,a nemzeti színnek,amit képviseltek.

Ugyanilyen megnyilatkozásaink.vannak a kötekedő,bűnös magyarokról is.

Remélem sikerült igazságot adni,és biztos vagyok abban,hogy a rendes embert,legyen az cigány,szerb,horvát,szlovák,orosz,német ajkú,zsidó,vagy román,arab mind tiszteljük,és szeretjük. És még sok kisebb számban itt élő nemzetiségű embert,pl. örmény,török,olasz,görög,stb..

Mi nem gyűlölünk,hanem szeretnénk nyugodtan,és békésen élni.

A gonosz embert esetleg,de azt is inkább sajnáljuk,mert valószínűleg nagyon beteg. És ez nációtól független !

Üdv hali Bert

2015. febr. 20. 11:23
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha én egyedül vagyok és romák vannak az utcában (felénk amúgy nincsenek) akkor vagy átmegyek az út másik felére vagy másik utcából megyek be a helyre, ahova menni akarok.

Amúgy meg járj te is csapatban.

A magyaroknak az a dilijük, hogy félni kell a romáktól mert ők csapatban járnak. Nem szólunk vissza a romáknak mert jönnek a barátaik.

De tényleg.

A magyarok talán nem tudnak csapatot alkotni, vagy a magyaroknak nincsenek haverjaik? Ugyanúgy lehet szólni a haveroknak meg csapatot alkotni mint ők. Ha a magyarok erre rájönnének nem félnének a romáktól. De a magyarok nem tartanak össze sose, ők meg igen ez itt a gond. A magyarok csak arra képesek, hogy egyedül menjenek mindenhova és féljenek.

2015. márc. 1. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!